Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy összejövök a sráccal, aki tetszik, mert az a baj, h neki van barátnője?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 16:50
2/5 anonim válasza:
ha összejössz mikor van barátnője gondolj arra, hogy majd összejön mással, ha veled lesz :)
3/5 anonim válasza:
Ha hosszú ideje van a barátnőjével,akkor kevés az esély rá,mindig vissza fog menni hozzá,vagy meg sem csalja. Keress magadnak olyat,aki szabad.. Utálom az ilyeneket.
4/5 anonim válasza:
szerintem várd meg míg szakitanak.Addig is ismerkedj másokkal,pasizz,de sztem elöbb-utóbb szakitanak,semmi sem tart örökké. Én is bele vagyok esve egy foglalt pasiba,volt is köztünk pár dolog,de visszament a nőjéhez. egy ideig bőgtem,aztán rájöttem hogy ha már most megcsalta velem,akkor nem szeretheti olyan hu de nagyon.Vissza fog még jönni,tudom. Itt már csak az a kérdés hogy a te jelölted mennyire hüséges.
5/5 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy jobb lenne, ha olyan srácot keresnél magadnak, aki szabad. Rengeteg pasi él ezen a bolygón, ezen a földrészen, ebben az országban, és biztos vagyok benne, hogy találsz olyat, aki hozzád való... ne legyél olyan lány, aki abból űz hobbit, hogyan és milyen gyorsan tudja elcsábítani a barátnőjétől a pasit. Csak gondolj bele, fordított helyzetben te mit éreznél... mert mind szép és jó, hogy a férfi nem hagyja magát, ha szerelmes, stb, stb, de mind tudjuk, hogy a kísértés az, aminek kevesen tudnak ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!