Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne tartson az ember szeretőt?
A társadalom elítéli.
Körülményes.
Drága.
Veszélyes a betegségek szempontjából is.
De ha minden rendben van a kapcsolatban és szeretik is egymást, akkor MIÉRT van igénye az embernek szeretőre??
Amúgy meg ha tud róla a másik fél, és nem zavarja, azzal nincsen semmi baj.
Szerintem a társadalom a monogám kapcsolat LÁTSZATÁT követeli meg az emberektől, ez a "elvárás". Ezt sulykolták belénk, ez a norma.
A saját véleményem szerint is ez a normális, főleg hogyha valaki megtalálja azt az egy, azaz egyetlen személyt akivel minden testi és lelki igényét ki tudja elégíteni. Mintha beszélnénk egy elsődleges (komplex) és egy másodlagos (nem komplex) emberről, -kutyáról, kismajomról, bármiről- akkor mindenkinek a komplex megoldást kell szem előtt tartania. Ha egy nem komplex "dolgot" találsz, akkor azt egy másik nem komplex, vagy egy komplex dologgal tudod kiegészíteni, teljessé tenni. De szerintem fölösleges energia-, pénz-, idő-, és érzelmi befektetés. Megoszlanak a vélemények, miszerint lehet-e egyszerre két embert szeretni. Szerintem nem (közbeszúrás: "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.").
Végsősoron: minek lennék mondjuk egy olyan emberrel, akivel jó a szex, de nem tudnék vele élni, meg egy olyan emberrel egyszerre, akivel nem jó a szex, viszont a hálószobán kívül mindenben passzolunk?
1. Inkább keresek egy olyan embert aki mindkettőt tudja nyújtani (remélem jelenlegi páromban megtaláltam)
2. Veszek egy kutyát. (teljesen aszexuálisan kérem értelmezni)
Píísz!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!