Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit csináljak! Tartsak szeretőt, vagy ne?
ok, h szereted, de ha nincs jó szex, akkor inkább egyfajta ragaszkodás... félelem, h nem találsz emberileg valakit aki szerethet... és rendes...
1.lehetőség, h elmentek valami szexuális tanácsadásra... hátha javul a helyzet
2.szakítasz vele... mert hidd el, a szex ösztönös, ha eddig nem volt jó, kicsi az esélye, h megjavul... és azt se feledd, ha megcsalod, és szexuálisan máshoz kezdesz kötődni az igen sok kellemetlen percet szülhet....
Ne foszd meg magadat sem egy boldog, párkapcsolattól, aminek a része a jó szex...
Ha elhagyod, legalább őt megkíméled a fantasztikus f#szságaidtól! Veled mi lesz, azt leszarjuk... Megoldod!
Első voltam
"az elejétől kezdve szar volt a szex, de úgy gondoltam, hogy nem ez a lényeg, inkább szeressen és becsüljön meg, a szex meg nem lényeges, beérem annyival és kész"
Tudod, kislány, ha egy kapcsolatban valami probléma van, azt érdemes csinálni, hogy leülünk kedvesünkkel szemben, és megbeszéljük a problémákat. Elmondjuk, hogy mi az, ami rossz, miben érzünk hiányt, és feltesszük a nagy kérdést, hogy mit tehetünk azért, hogy a probléma megszűnjön. Nem azt csináljuk, hogy magunkba fojtjuk, beletörődve, hogy "jó, hát ez jobb nem lesz, de mivel szeretem, beérem ennyivel". Ezzel csak az a gond, hogy kedvesed nem is tudja, hogy baj van. Mert nem mondod el.
Hogy mit tegyél? Azt hiszem már leírtam. De kérlek, ne alázd meg azzal kedvesed, hogy a háta mögött egy másik férfival csinálod.
De emberek, feltenném a nagy kérdést, hogy ennyire éretlenek vagytok érzelmileg? Miért kezdtek akkor párkapcsolatba, ha maga az őszinteség gondot okoz egymás előtt?
17/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!