Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házas emberek többsége tart szeretőt?
Nagyon sokan. Bár nem így mondanám, hogy tart szeretőt. Mert általában mindkét fél házas.
Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a többség-e.
De én még szinte nem is láttam olyan házasságot, ahol egyik vagy másik fél, vagy mindkettő nem lépett volna félre legalább egyszer.
Én 10-40 éves házasságokban látom ez, nem ilyen néhány évesek esetén. Nyilván az elhidegülés meg a máshol való örömkeresés nem egy év után jön elő, hanem mondjuk 15 év után.
Nem.
De ez igaz: A házas emberek többsége, főleg az életen át tartó házasságok során követ el megcsalást.
Lehet hogy csak egyszer dug a kollégájával egy túlórázás során, vagy találkozik egy régi szerelmével és vele dug párszor, vagy tényleg akár tartósan is szeretőt tart. Vagy elmegy prostihoz.
Nem kell illúziókba ringatni magunkat. A való élet nem olyan mesefilmes, mint azt sokan szeretnék hinni.
Szerinten erről nehéz statisztikát vezetni, illetve nem is lehet.
100%, hogy van olyan házaspár, akire ránézel és azt látod, hogy tuti csalták meg egymást, de mégsem és olyan is 100%, hogy van, akikről azt hinnéd, hogy hűségesek egymáshoz, aztán orrba-szájba csalják egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!