Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A házas emberek többsége tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házas emberek többsége tart szeretőt?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A többsége nem.
2014. dec. 9. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan. Bár nem így mondanám, hogy tart szeretőt. Mert általában mindkét fél házas.

Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a többség-e.

De én még szinte nem is láttam olyan házasságot, ahol egyik vagy másik fél, vagy mindkettő nem lépett volna félre legalább egyszer.

Én 10-40 éves házasságokban látom ez, nem ilyen néhány évesek esetén. Nyilván az elhidegülés meg a máshol való örömkeresés nem egy év után jön elő, hanem mondjuk 15 év után.

2014. dec. 9. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De ez igaz: A házas emberek többsége, főleg az életen át tartó házasságok során követ el megcsalást.

Lehet hogy csak egyszer dug a kollégájával egy túlórázás során, vagy találkozik egy régi szerelmével és vele dug párszor, vagy tényleg akár tartósan is szeretőt tart. Vagy elmegy prostihoz.

Nem kell illúziókba ringatni magunkat. A való élet nem olyan mesefilmes, mint azt sokan szeretnék hinni.

2014. dec. 9. 10:13
 4/6 Noydra ***** válasza:
100%

Szerinten erről nehéz statisztikát vezetni, illetve nem is lehet.

100%, hogy van olyan házaspár, akire ránézel és azt látod, hogy tuti csalták meg egymást, de mégsem és olyan is 100%, hogy van, akikről azt hinnéd, hogy hűségesek egymáshoz, aztán orrba-szájba csalják egymást...

2014. dec. 9. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom #3-hoz.
2014. dec. 9. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Van, aki az alkalmi kapcsolatokat preferálja. Tény, hogy bizonyos életkor fölött befigyel egy-egy harmadik személy is. Persze, ha valakinek fiatalon is gondot jelentett az ismerkedés, egy nő meghódítása, annak valószínűleg tényleg örökre szól a holtomiglan-holtodiglan. A szeretőtartásnak különböző okai lehetnek, ezeket itt nem sorolnám fel. Mintegy érdekességképpen jegyzem csak meg azt az esetet, amikor az férfi azért tart szeretőt, mert imádja a feleségét.
2014. dec. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!