Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit csináljak! Tartsak szeretőt, vagy ne?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, ragaszkodom hozzá. Szinte az elejétől kezdve szar volt a szex, de úgy gondoltam, hogy nem ez a lényeg, inkább szeressen és becsüljön meg, a szex meg nem lényeges, beérem annyival és kész. Csak az utóbbi időben bármivel is próbáltam felpezsdíteni a szexuális életünket, egyszerűen nem megy. Nem képes kielégíteni (nincsenek nagy igényeim) és ha valamit mondok, h h csinálja, az rosszul esik neki, h megemlítem stb... idén megkérte a kezemet, nagy volt a boldogság. De úgy érzem, besokalltam és nyitnék már más felé, titokban. A páromat nem akarom elhagyni, szeretem. Mit tegyek? Fiatal vagyok, nem akarom megvonni magamtól a szexet, de a páromtól nem kapom meg, amire szükségem lenne!
10-es! Szerintem a 3-as helyett véletlenül 1-est írt, mert úgy ír, mint aki nagy életbölcsességnek van birtokában, illetve 17 éves nő nem létezik. De lehet, hogy naiv vagyok.
2014. dec. 10. 03:43
12/25 anonim válasza:
Nem írtam el, 17 éves vagyok, és azért írtam lány helyett nőt, mert érzelmileg és értelmileg nőnek érzem magam. Ha az életkoromat nézzük, még fiatal lány vagyok. Aki szükségét érzi annak, hogy elmondjam, miért vallom magam nőnek, privátban szívesen elmondom (mert már fáradt vagyok, aludnék).
2014. dec. 10. 04:16
13/25 anonim válasza:
Ha 3 ev utan frusztrakt es kieleguletlen vagy mi lesz 10 ev múlva hazasan? Önkent megfosztod magad a jó szextől örökre?
Sajnos ez nem fog menni es vagy aszexualissa valsz lassa-akkor az neki lesz rossz-vagy pedig akkor kezdesz felredugni amikor gyerek van mar..
2014. dec. 10. 08:32
14/25 Noydra válasza:
A döntés a te kezedben van...
1.Szar szexuális élet örökké.
2.Félredugsz és beállsz a reebanc feleségek közé.
3.Szakítasz, hogy jobb életed legyen, tiszta lelkiismerettel.
Sosem értem ilyenkor a nőket, miért nem tudják kitalálni, vajon melyik lehet a jó....
2014. dec. 10. 08:52
15/25 anonim válasza:
szakíts vele
2014. dec. 10. 10:49
16/25 anonim válasza:
Hasonló dilemmában vagyok.....én úgy gondolom,tedd meg. Itt már nem arról van szó,hogy kommunikáció hiánya miatt rossz a szex,mert te próbáltál javítani a dolgon....Mondjuk egy utolsó ultimátumot adnék neki,elmondanám mi a gond,és megkérném,hogy viselkedjen felnőtt ember módjára,ne sértődjön meg ha segíteni akarsz.
Nálunk annyi a különbség,hogy én közöltem vele,hogy félre fogok lépni. Tudja,hogy magának köszönheti....
2014. dec. 10. 11:56
17/25 anonim válasza:
Pont az tesz téged kislánnyá, hogy mennyire nagy dobra vered, hogy te egy igazi nő vagy... "Nézzétek ide milyen okos és különleges vagyok" - mondá egy ovis a homokozóban.
Üdv: egy 19 éves lány
2014. dec. 10. 13:53
18/25 anonim válasza:
12-es! Gondolom az tesz téged Nővé, hogy nem jársz középiskolába és reggel fél ötkor mész aludni (más akkor kel fel, hogy munkába induljon).
2014. dec. 10. 16:33
19/25 nyári miklós válasza:
mindenképp beszélj a pároddal,mert az sokat segíthet feltéve ha szeret annyira hogy kielégítse a szexuális vágyad.
2014. dec. 10. 16:42
20/25 anonim válasza:
Nézd, én nem tarthatok neked erkölcsi prédikációt, hisz időnként magam is tartottam szeretőt. Itt most nem fejteném ki, hogy miért, de biztosíthatlak, merőben más szitu volt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy keress mást a párod helyett. Tudom, most úgy érzed, erre képtelen vagy, mert szereted. Valójában a szerelmeket addig nem tudjuk megítélni, amíg tart, amíg bennük lubickolunk. Saját magunk keverünk hullámokat, aztán ezektől nem látunk ki. Amikor elcsitulnak, s az érzelmek is lenyugodnak, akkor látjuk csak, hogy hol is vagyunk valójában. Legtöbbször egy felejthető kis semmilyen liaisonocska közepén pancsikolunk. Fiatal vagy, nem élhetsz le egy életet olyan ember oldalán, aki a legalapvetőbb igényeidet sem tudja kielégíteni, és hazudozásra, csalásra kényszerít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!