Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a szakítást?
Figyelt kérdés
4-5 hónapja szakított velem a barátom.Azóta összesen 2x találkoztunk,a szakítás után 1 hónappal meg nemrég...az első alkalom tök kínos volt,utána el is kerültem azt a helyet,pedig amúgy rendszeresen jártam oda,(sajnos neki is az a törzshelye).Másodszorra meg nagyon jó volt,nagyon jól elbeszélgettünk,bár sajnos alkohol hatására sztem mondtam neki olyanokat,ami arra utalhatna,hogy újra meg akarom kapni őt(semmi durva meg nyílt dolgot,inkább csak burkoltan),ja és talán túlzottan tapadtam rá,tudom,hogy óriási baromság volt,már rohadtul bánom!:(A buli vége felé meg elkezdte ecsetelni gyakorlatilag,hogy miért szakított velem,meg utólag mondta is,hogy de mindegy ezen már úgysem lehet változtatni.Ez totál úgy jött le neki,mintha én tepernék még mindig utána és ezzel a szöveggel próbált levakarni magáról.Olyan rossz ez az egész,annyira megalázónak éreztem a helyzetet.Tény,hogy akkor és ott megfordult a fejemben az újrakezdés,meg előjöttek belőlem a régi érzéseket,de aztán gyorsan elmondtam magamban azokat az okokat,ami miatt rossz volt vele és ez segített.Totál össze vagyok zavarodva,azalatt a 3 hónap alatt amíg nem láttam,nagyon jól megvoltam,ritkán jutott eszembe meg egyáltalán nem gondoltam rá úgy,de látni őt mégis nagyon rossz volt!:((És most megint visszaestem!2010. febr. 1. 15:36
2/9 kateamstrong válasza:
Egy szakítást nagyon nehéz feldolgozni, főleg akkor ha még meg vannak az érzelmek, én is hasonló cipőben vagyok, mint te. Nekem sokat segítenek a felejtésben a barátaim. A sok szabadidőmet ami pedig a szakításunk óta felszabadult próbálom hasznossá tenni és nem csak a szobámba punnyadok azon gondolkodva, hogy vajon ő most mit csinál, elkezdtem sportolni, sokat olvasok és ismerkedek is. Neked is ezt tudom ajánlani, de ah úgy érzed, hogy talán az exed s e zárkózik el a folytatástól ragad meg a lehetőséget és kezdeményezd a folytatást, he nem muszáj ne szenvedj feleslegesen!
3/9 A kérdező kommentje:
16:07esnek mint írtam a közeledésemre ő negatívan reagált,ergo semmi esélyem nála!És én sem tartom jó ötletnek azt,hogy újra együtt legyünk,bár tény,hogy ha ő akarná,akkor belemennék,de nem lenne jó,mert úgysem működne,csak további szenvedéseket okozna a folytatás!:(De olyan rossz,totál abban a hitben voltam,hogy túl vagyok rajta,hát most kiderült,hogy mégsem teljesen!:(
2010. febr. 1. 16:13
4/9 anonim válasza:
Van amin az ember 100%-osan sosem lesz túl, mindenesetre a legtöbbet az segít ha elkerülöd és találsz valamit ami teljesen leköti a figyelmed, legyen az sport, barátok vagy szórakozás.
5/9 anonim válasza:
Én is majdnem hasonló cipőbe vagyok/voltam! 1 évig voltam ggyüt a menyasszonyommal novembrben szakított velem rá 3 napra összejöttünk aztán 2010 január 3-án végleg kidobott! de mint utólag kiderült mikor szakítottunk megdugatta magát egy sráccal a kocsijában, december 12 én mikor egy évesek lettünk elvittem vacsorázni egy jó étterembe azt mondta már egy hete h céges buliba megy közbe ez is utólag derült ki hogy máshol volt bulizni aztán egy srác kísérte haza és megdugta a lépcsőházukba közbe meg összejött a mostoha tesójával! Nagyon szemét dolgokat művelt de mégis nehéz elfelejtenem! De már többször volt ilyen és azon is túlestem! A haverok, a bulik és főleg a küzdősportok segítettek( lealább levezeted a stresszt) Próbáld ki!!!!
6/9 anonim válasza:
erre mondják,hogy az idő mindent megold..... és csak az idő...
7/9 anonim válasza:
Sziasztok!
A sportolás mindent megold!
Én elmentem órákra,edzeni és ezzel lekötöttem a figyelmem,emberek közt voltam,és még fogytam is:)!
8/9 anonim válasza:
Barátnők,pia, sírós film és zene...Kisírod magad, kipanaszkodod magad és jobb lesz.Nekem legalábbis bevált:)
9/9 anonim válasza:
eggyet értek az előttem szólóval! Nekem ez is segített a bulik meg a averok jah és a család már egészen túl vagyok rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!