Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzam fel a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel a szakítást?

Figyelt kérdés
3 éve voltunk együtt, és 25. én szakítottunk. Azóta a pszichiátriát is megjártam, és vmi nem enged felejteni, tovább lépni. Tudom h nem pár nap az egész... de én úgy érzem h sokkal könnyebb így, de mégis ha felhív vagy ha rá gondolok egy világ omlik össze bennem. Hogy szedjem össze magam?Segítsetek
2009. dec. 29. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Sport. Ha én depis vagyok, akkor a sport megnyugtat. Egyébként meg nem kell tönkremenni egy szakítás miatt. Sajnos nem fog már visszajönni.
2009. dec. 29. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény! Abszolút átérzem a bánatod. Én most szakítottam egy sráccal 3 év után, aztán meg velem szakítottak szakítás után. Ki kell ábrándítsalak, csodaszer nem létezik. De olyan dolgok, amelyek megkönnyítik, olyanok igen. Először is a legnehezebb dolog, amely azonban hosszútávon a legtöbbet segít az az, ha minden kapcsolatot megszakítasz vele. Ha nem is örökre, de arra az időre, amíg nem felejted el, mindenképpen! Ez nagyon nehéz, de csak ez segíthet. Másodszor: ha úgy is érzed, hogy nincs kedved kimozdulni, igenis menj el a barátaiddal, most még nem muszáj buliba, inkább moziba, kiállításra, vagy csak beülni valahova dumálni, iszogatni. Ezalatt az igaz barátokat értem, akik meghallgatnak, és megteszik, amit tudnak, hogy Neked jobb legyen. Ami számomra még gyógyír volt az a zene és a könyvek. Ezek ki tudtak kapcsolni, ha nem is nagyon, de kicsit elterelték a figyelmem. Az is fontos, hogy ne rejtsd el a könnyeidet, sírj bátran, gyászold meg a kapcsolatot, csak így tudsz megtisztulni. Tudom, hogy eleinte nagyon nehéz, de hidd el jobb lesz. Végül engedj meg egy idézetet, amely szerintem nagyon idevág:

Tudod, az ember felébred éjjel és levegő után kapkod... Kinyújtja kezét a sötétben, és egy kezet keres. Nem bírja megérteni, hogy a másik nincs többé, nincs a közelben, a szomszéd házban vagy utcában. Hiába megy az utcán, a másik nem jöhet vele szemközt. (...) Ebben a kancsi, delejes, mágikus állapotban, a várakozó és nélkülöző szerelmesek lelki állapotában van valami a hipnotizáltak önkívületéből; olyan a pillantásuk is, mint a betegeké, akik ájult-tikkadt pillantással, lassú szempillafelvetéssel, a delejes álomból ébrednek. Ezek nem látnak mást a világból, csak egy arcot, nem hallanak mást, csak egy nevet. De egy napon felébrednek. Körülnéznek, szemük dörzsölik. Már nemcsak azt az arcot látják... pontosabban, azt az arcot is látják, de homályosan. Különös érzés ez. Amit tegnap még nem lehetett elviselni, úgy fájt és égetett, ma nem fáj többé. Ülsz egy padon és nyugodt vagy. Márai Sándor

2009. dec. 29. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kívánom Neked, hogy minél hamarabb elérd azt a bizonyos padot. Sok kitartást és erőt kívánok!
2009. dec. 29. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
én komolyan megkönnyeztem ezt az idézetet,ugyanebben a helyzetben vagyok,piszok nehéz...pedig már fél éve...:(( bárcsak már én is azon a padon ülnék! 29/L
2009. dec. 29. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Az idézetes csaj vagyok. Kedves utolsó, ugye milyen gyönyörű? Én mikor szakítás után pár nappal megtaláltam ezt a neten, minden sebet feltépett, és bömböltem. De higgyétek el, jobb lesz!:) Itt vagyok én, élő példának, hogy lehetsz boldog. Pedig tudom jól, hogy olyan különleges embert vesztettem el, amilyent nem fogok találni. Mindenben egyezett a véleményünk, napról napra találtam benne valamit, ami bennem is megvolt. De úgy vagyok vele, hogy fiatal vagyok, találok mást, ha nem is jobbat, de másmilyent. Ti is fogtok találni, és boldogok lesztek. Kitartás.
2009. dec. 29. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a nem beszélünk dolog viszont már most bukott ügy, mert itt tölti a szilvesztert... :S előre látom h másodikán én totál ki leszek borulva:S:(
2009. dec. 29. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:

14:24-es vagyok: idézetesnek: köszönöm a kedves szavakat! Jól estek...

Kérdezönek: nem tudod máshol tölteni a szilvesztert? Szerintem lépj le vhová,ne tegye tönkre az ünnepedet!

2009. dec. 30. 12:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A szakítás óta már sokkal jobban vagyok. Él bennem a remény, hogy valakinek kelleni fogok, és szeret majd! nektek is kitartást!!:)
2010. jan. 12. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Örömmel olvasom, hogy jobban vagy! Ha gondolod, írd le priviben, hogy hogy történt (az idézetes csaj vagyok). Én is jól vagyok már, ő már nem hiányzik, viszont egyedül elég rossz:S
2010. márc. 15. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!