Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel a szakítást?
Szegény! Abszolút átérzem a bánatod. Én most szakítottam egy sráccal 3 év után, aztán meg velem szakítottak szakítás után. Ki kell ábrándítsalak, csodaszer nem létezik. De olyan dolgok, amelyek megkönnyítik, olyanok igen. Először is a legnehezebb dolog, amely azonban hosszútávon a legtöbbet segít az az, ha minden kapcsolatot megszakítasz vele. Ha nem is örökre, de arra az időre, amíg nem felejted el, mindenképpen! Ez nagyon nehéz, de csak ez segíthet. Másodszor: ha úgy is érzed, hogy nincs kedved kimozdulni, igenis menj el a barátaiddal, most még nem muszáj buliba, inkább moziba, kiállításra, vagy csak beülni valahova dumálni, iszogatni. Ezalatt az igaz barátokat értem, akik meghallgatnak, és megteszik, amit tudnak, hogy Neked jobb legyen. Ami számomra még gyógyír volt az a zene és a könyvek. Ezek ki tudtak kapcsolni, ha nem is nagyon, de kicsit elterelték a figyelmem. Az is fontos, hogy ne rejtsd el a könnyeidet, sírj bátran, gyászold meg a kapcsolatot, csak így tudsz megtisztulni. Tudom, hogy eleinte nagyon nehéz, de hidd el jobb lesz. Végül engedj meg egy idézetet, amely szerintem nagyon idevág:
Tudod, az ember felébred éjjel és levegő után kapkod... Kinyújtja kezét a sötétben, és egy kezet keres. Nem bírja megérteni, hogy a másik nincs többé, nincs a közelben, a szomszéd házban vagy utcában. Hiába megy az utcán, a másik nem jöhet vele szemközt. (...) Ebben a kancsi, delejes, mágikus állapotban, a várakozó és nélkülöző szerelmesek lelki állapotában van valami a hipnotizáltak önkívületéből; olyan a pillantásuk is, mint a betegeké, akik ájult-tikkadt pillantással, lassú szempillafelvetéssel, a delejes álomból ébrednek. Ezek nem látnak mást a világból, csak egy arcot, nem hallanak mást, csak egy nevet. De egy napon felébrednek. Körülnéznek, szemük dörzsölik. Már nemcsak azt az arcot látják... pontosabban, azt az arcot is látják, de homályosan. Különös érzés ez. Amit tegnap még nem lehetett elviselni, úgy fájt és égetett, ma nem fáj többé. Ülsz egy padon és nyugodt vagy. Márai Sándor
14:24-es vagyok: idézetesnek: köszönöm a kedves szavakat! Jól estek...
Kérdezönek: nem tudod máshol tölteni a szilvesztert? Szerintem lépj le vhová,ne tegye tönkre az ünnepedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!