Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret, miért viselkedik így?
28 éves vagyok, a párom 35. Másfél éve vagyunk együtt, az elején még arról beszélt, hogy igazából nem érdekli, van-e barátnője vagy nincs, mert szeret egyedül lenni, és egy kapcsolatban neki probléma, hogy a másikhoz kell alkalmazkodnia.Hozzáteszem, az elején úgy indult, majd meglátjuk mi lesz, mert még én sem tudtam, akarom-e őt, vagy sem. Szerelmes lettem. Egy év után, valami történt, a testvérének megszületett a fia, sokat van vele és elkezdte mondogatni, hogy ő is szeretne gyereket. Ő hozta fel azt a témát is, hogy költözzünk össze, nem én erőltettem. Egyre több képet kaptam az unokaöccséről, így abbahagytam a bogyóm szedését, és nagyon örültem, hogy lehet hogy végre nekem is lesz családom. a következő két hónapban már nem védekeztünk, de amikor nem jött össze a gyerek, sírdogáltam, ő meg nyugtatgatott, nem baj, majd következő hónapban... Eltelt még egy hónap, és azóta nem értem mi történ. Egyre kevesebb a szex,3/hó max, de nem miatta, hanem mert én szeretném és olyan, mint aki nem kíván. Kérdeztem hogy mi a baj, de azt mondta semmi, minden rendben. Próbálkoztam, de semmi reakció. Úgy érzem megijedt, hogy valóban akarok gyereket. A valóság visszazökkentette abba az állapotba, amikor még semmit sem akart.Kiborultam, kérdeztem, hogy akkor miért hiteget a gyerekkel, meg a közös élettel, ha mégsem akarja. Erre azt a válasz kaptam, illetve kérdéssel felelt először: honnan tudod, hogy velem akarod leélni az életedet? Honnan tudod, hogy tőlem akarsz gyereket? Aztán meg elmondta, most miért nem lehet gyerek..pénz, stb. Nem akar hozzám költözni, mert szerinte olyan lakás kell, amit mi ketten rendezünk be. De hozzáteszem, egyedül élek, ide jöhetne, csak nem akar. Azt mondja, hogy nem tudnám elviselni, és ráunnék.. Mondtam neki, hogy talán ezt nekem kellene eldöntenem, nem neki, hogy őt mennyire viselem el, de még lehetőséget sem ad rá.. Hétköznap egyszer alszik itt, és hétvégén szombat este. Nagyjából 2*3* alszunk együtt egy héten, de úgy érzem, ez neki sok is. Jobban szeret otthon egyedül lenni, minthogy átjöjjön. Az hogy otthon van, az biztos, mert sokat beszélünk msnen, meg az apja is mondja... tehát biztosan nem jár sehová esténkét. Egyszóval, megkérdeztem, hogy nincs hozzám kedved?
Azt mondta ez nem kedv kérdése, mert lenne, de szeret egyedül lenni. A múltkor már azt mondta, hogy őt nem érdekli, egyedül éli-e le az életét, neki úgy is jó lenne...hozzáteszem, nyilas.. Én halak vagyok...Én szeretem a romantikát, ő nem. Tudom, hogy sok minden szól a mellett hogy nem illünk össze, csak azt nem értem, akkor miért hiteget? Sokszor azt gondolom, hogy fél valamitől, vagy nincs tisztában a kapcsolat értelmével. Ha az együtt alvás estélye után megkérdezem, hogy ma is velem alszol-e, akkor az a válasz, hogy a jóból sohasem adnak eleget, meg amúgy is holnap után úgyis találkozunk..
Nem értem, lehet hogy velem van a baj, és sokat akarok, de könyörgöm, 35 éves, és én sem leszek fiatalabb. Nem akarok 40 évesen gyereket szülni. Ha kérdezem, hogy akar-e még egyáltalán, az a válasz, hogy akkor nem jöttem volna este.. Nem tudom, mit gondoljak, vagy mit tegyek.. Sok mindenben figyelmes, házias, szeret főzni, de ha érzelmekről van szó akkor megkukul. Bezárkózik, és tolakodásnak, B*tatásnak éli meg, ha kérdezek valamit, ami a kapcsolatunkra vonatkozik. Érdekes kettősség van benne, mert adott telefont ahol ingyen beszélhetünk, állandón hív, mit csinál, hol van. Kérdezi én hogy vagyok. Olyan érzésem van, hogy jó hogy vagyok, de csak messziről, amikor neki jó jön. Amikor neki jó, minden van... Ha valakinek van valami ötlete, mondja el. Tudom, hogy a válasz, sok esetben, hogy nem illik hozzám, vagy hagyjam el, de én szeretem, és nem így akarom megoldani a problémát.
Ha van ötlet, szívesen meghallgatom, olvasom.
Szép napot mindenkinek!!!
ezek nagyon érdekes dolgok, amiket írtok, ha látnátok, és ismernétek, akkor azt gondolnátok, ez a pasi amolyan mindenki kedvence, humoros, és társasági ember, aki mindenkivel képes rögtön megtalálni a hangot. Minden nővel csak úgy tud beszélni, hogy flörtöl, persze ő ilyen, nem akar ő semmit, csak hát így sikerül neki...
ha bármiről beszélünk akkor minden második mondata, hogy ő milyen tökéletes, és ő a legjobb
jobbat nem is találnék..
na tehát, még egyszer, mert az előző nem ment át...:)
ha ismernétek akkor azt gondolnátok, hogy milyen jó fej, közponban van, mindenkivel megtalálja a hangot, ha beszélgetünk, azt mondja hogy ő a legjobb, nála jobbat nem kapnék soha, a nőkkel csak flörtölve tud beszélgetni, pedig nem akar ő semmit, de ő ilyen...ha megdícsérem, nem megalázó, mert hozzáteszem mennyire szeretem, és tudom hogy nagyon ügyes..tehát az önbizalma látszólag a helyén van. vezető beosztású, aki irányít...
Szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba
ezt mondom én is.. közös cél, kommunikáció, problémák megbeszélése..máshogyan nem megy...a türelem nálam nem kérdés, már egy ideje ezt teszem...csak meddig...
második válaszoló : KÖSZÖNÖM :)
ez sokat segített :) remélem, hogy nálatok is rendben lesz minden!
Sok sikert!!!
Én bizakodó vagyok :)
Nagyon drukkolok én is neked.Van még valami, kicsit az előzőhöz kapcsolódóan és kérdésedre, hogy akkor most mit tegyél: próbáld megtalálni a kiegyensúlyozott boldogságot és harmóniát, de ne (csak )ő általa, hanem ő mellette , tehát önmagadból jöjjön és ne tőle tedd függővé. Ezt teheted önmagad és a kapcsolat érdekében.
Az én tapasztalatom az, hogy erőszakkal és hisztivel, követelőzéssel, kérdőre vonással, vagy "csapok az asztalra határozotsággal" nem érdemes fellépni. Kivárni szépen az alkalmat, rávezetéssel, így csinálja az okos nő, különben elriasztja maga mellöl akit szeret.
És mégegy: legyél mindig egy kicsit más (külső, belső tulajdonság ), érdekes az ő szemében, akin látszik hogy nem függ a párjától, önállóan is életreképes, vidám nő, aki mellett az egy egész élet meglepetés, és cseppet sem unalmas. Tehát látszódjon az hogy nem túlzott ragaszkodással közelítesz felé, mégha ezt mi nők néha így is érezzük a szívünk mélyén.
Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!