Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítanátok el egy 16 éves rocker fiút?
Figyelt kérdés
Mnden este MSN-en megbeszélünk szó szerint MINDENt és már sokszor mondta, h rég nem olyan jó a kapcsolata a barátnőjével... Úgy érzem sokat jelentek számára. Segítsetek légyszi2010. jan. 31. 19:57
11/18 anonim válasza:
Egy szar kapcsolatból nem nehéz elhódítani a másikat szal azért mert rocker még lehet hűséges.
12/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D a gitáros nagyon tetszik ( am igenis sok igényes rockert ismerek (pl.: én) és a bizalom nagyon rég kölcsönös)
2010. jan. 31. 20:12
14/18 anonim válasza:
,,Egy szar kapcsolatból nem nehéz elhódítani a másikat."
Viszont nem is egy nagy dicsőség.Tudod,sok méznek ecet az alja...
15/18 anonim válasza:
Elárulom, anno hogy hódítottam el. Odamentem, és csak annyit mondtam: "Szia, szép a bakancsod". És az enyém volt a szíve... de összetörtem mert egy kiállhatatlan barom volt. De a bakancsa tényleg rohadtul tetszett:)
16/18 anonim válasza:
Aha szal te így nézed a kapcsolatokat, hogy dicsőség e meghódítani, hát szép mi ez valamilyen verseny ez nálad, ahol a végén mint egy kupát magkapod a párod nah szép gratulálok:)
17/18 anonim válasza:
Akkor most úgy mondom,hogy értsd!Nem,nem dicsőség,mert egy könnyen elcsábítható embert szerzel meg,ráadásul nem becsületes úton.Mondhatni,elég gerinctelen húzás.Esetleg megvárhatnád,míg szabad lesz.(Szóval szerintem nem egy becsülendő dolog.Mondjuk ízlés kérdése.)
18/18 anonim válasza:
Lábszáron rúgnám!az bejön a rockereknek nem?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!