Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy alig van Rocker?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy alig Találok Rocker lelkü embereket magam körül?
Mindenki az az technos tipus....:(
2011. aug. 15. 23:24
2/43 anonim válasza:
Ne sértegess!! jó??
Van a Dance, Techno, electronic, és Trance.
A trance ez lágy kellemes normális stílus és nem az a tombólós beszívós mint a Techno!
4/43 anonim válasza:
Második: Ugyan olyan vacak mind.
Rock, metál forever :D
17/L
5/43 anonim válasza:
én rapper tipus vok régebben rocker tipus voltam de már kinőttem néhanéha halgatok de már nemannyira :P
6/43 anonim válasza:
nyugi, vannak, csak nem jó helyen keresgélsz :)
7/43 anonim válasza:
hány éves vagy? vannak rokker spanjaid?
8/43 anonim válasza:
Detto. :( 16 leszek lassan, lány vagyok (igen, kedves környezetem tizenhat éves lány, aki rockot hallgat, imád), és az én környezetemben is mindenki az ipari zaj kategóriát részesíti előnyben. Még a legjobb barátnőm sem ugyanazt hallgatja amit én (ezt nem is várom el!), csak néhány számot szeret... :( Elég rossz, hogy nem tudok kivel dübörgős, vagy éppen szép rockot hallgatni (szép: mint P.Mobil - A zöld, a bíbor és a fekete)
10/43 anonim válasza:
Na én vagyok a te embered. :D
Rock/metál őrült vagyok. Minden, ami ezen belül jó jöhet. De amúgy tényleg elég kiábrándító, hogy mennyire kevesen vagyunk, az én ismerőseim 95%-a nem bírja a metált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!