Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy alig van Rocker?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy alig Találok Rocker lelkü embereket magam körül?
Mindenki az az technos tipus....:(
2011. aug. 15. 23:24
21/43 anonim válasza:
*U.i Saját tapasztalat, aki úgy érzi rá nem vonatkozik az ne vegye magára (de gondolom ez 10 emberből 10 lesz)
22/43 anonim válasza:
Egyébként van itt rajtam kívül olyan ember, aki a rock mellett hallgat FankaDelit is? :)
23/43 anonim válasza:
én.. :) de én sok mást is. a rock meg alappillér.
24/43 anonim válasza:
Végre valaki...:D Bár nálam Fanka az egyetlen, aki nem a hangszeres műfajt képviseli :D
25/43 anonim válasza:
akkor még tágítsd a látóköröd. mert sok érdekesség és lélekemelő dolog van akár az elektronikus zenében is. szerintem nem jó ha az ember beszűkíti az érdeklődési körét. de ti tudjátok :) csak halkan szerettem volna ezt elmondani. :)
26/43 anonim válasza:
nincs az a pénz, amiért engem rá lehetne venni arra, hogy bármi olyat hallgassak, amit nem hangszerekkel játszanak :D
27/43 anonim válasza:
15/F vagyok rock/metal az életem :"D
Csak ilyeneket hallgatok: Asking alexandria, Bring Me The Horizon, Suicide Silence, Escape The Fate \m/
28/43 anonim válasza:
én is rock zenét hallgatok + Hollywood Undead-et
29/43 anonim válasza:
héj Sonata90, én is ezt gondoltam anno ;) de még hogy! és ez nem behódolás a "divatnak", egyszerűen az is ad. nem mindegy hogy mivel teremtik elő a zenét, ha szép? :) de elfogadom, hogy szerinted nem az. jah és nem a legalja diszkócuccokra gondolok ilyenkor.
30/43 anonim válasza:
Ne érts félre, ha esetleg sikerült vona :D Hangszeres zene alatt nem csak a rock/metal zenére gondolok, hanem pl. a népzenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!