Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy alig van Rocker?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy alig Találok Rocker lelkü embereket magam körül?
Mindenki az az technos tipus....:(
2011. aug. 15. 23:24
12/43 szamóca.. válasza:
ipari zaj? industrial metal? ,/../:D
rossz helyen keresgélsz kérdező, nem a diszkóban kell keresni a rokkereket
13/43 anonim válasza:
szamóca megeszlek lekvárnak mind1
ha van legalább egy rokker akit ismersz, akk azzal menjél el koncertekre és ismerkedjetek másokkal
14/43 anonim válasza:
húú talán kezdesz felnőni, és körülötted az emberek is. rájönnek, hogy hülyeség beskatulyázni magad egy "rockker" nevű, vagy bármilyen más dobozba :) de amúgy.. bizonyára rossz helyen laksz, és pont azért.
16/43 anonim válasza:
"az én ismerőseim 95%-a nem bírja a metált."
Sajnos én is ugyanezt tapasztalom...
17/43 anonim válasza:
menny el egy Rock fesztiválra,ott annyian leszünk mint a szemét:D
második:mit számit,mind csak zaj...
Rock for ever:)
Amig a föld kerek...
19/43 anonim válasza:
Azokat amiket az első vagy második felsorolt én azt Droid zenének hívom, tipikusan az a zene amit a 50es iq-val rendelkező emberkék értenek meg, ilyen 10 mps ciklussal megy 30 percig folyamatosan. Nem sértésnek ez egyéni vélemény, de azért van belőlük egye több mert a világ hülyül, 10ből 7 ilyennel el lehet hitetni, hogy egy elefánt, a többivel semmi gond nincs. Sz*rd le, hogy kevesen vagyunk, értékeld azt:D
20/43 anonim válasza:
Én punk rockot hallgatok de vannak olyan disco zenék ami bejönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!