Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi fér bele egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi fér bele egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Mennyi minden történhet egy párkapcsolat során számotokra addig,ameddig el nem jön a szakítás ideje?

Mit viseltek el a párotoktól,mi az amiért még meg tudtok neki bocsátani,és mi az,amiért már nem?

(sok kérdés,de nagyjából ugyan azt jelentik...)f/16

2010. jan. 31. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egészen addig gondoltam, hogy a megcsalás a vég amíg nem csaltak meg... Nem lehet így előre megszabni, hogy ha ezt csinálod szakítok, ha azt akkor az még belefér. A körülményektől függ az egész. Ha halálosan szerelmes vagyok egy férfiba sokkal több mindent elviselek tőle, bár tudom hogy mekkora butaság.

22/l

2010. febr. 2. 14:06
 12/13 anonim válasza:
100%

Szerintem annyi fér bele egy kapcsolatban, ami mellett még jól tudod érezni magad a pároddal.

Ha már úgy érzed, neked ez nem elég, és egyre több "idegesítő" dolgot találsz a másikban, már nem az igazi.

2010. febr. 2. 14:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Sok egymástól eltérő válasz érkezett...

Engem is csaltak meg,de barátnőm megbánta és azóta ráadásul sokat változott,aminek én nagyon örülök. Sokat csiszolódtunk azóta és nehezen tudunk meglenni egymás nélkül.

Utolsónak mondom,hogy a sok idegesítő dolgot meg kell beszélni és megpróbálni megoldani..ha nem megy,csak azután jöhet szóba a szakítás.

2010. febr. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!