Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fér bele egy párkapcsolatba?
Mennyi minden történhet egy párkapcsolat során számotokra addig,ameddig el nem jön a szakítás ideje?
Mit viseltek el a párotoktól,mi az amiért még meg tudtok neki bocsátani,és mi az,amiért már nem?
(sok kérdés,de nagyjából ugyan azt jelentik...)f/16
Egészen addig gondoltam, hogy a megcsalás a vég amíg nem csaltak meg... Nem lehet így előre megszabni, hogy ha ezt csinálod szakítok, ha azt akkor az még belefér. A körülményektől függ az egész. Ha halálosan szerelmes vagyok egy férfiba sokkal több mindent elviselek tőle, bár tudom hogy mekkora butaság.
22/l
Szerintem annyi fér bele egy kapcsolatban, ami mellett még jól tudod érezni magad a pároddal.
Ha már úgy érzed, neked ez nem elég, és egyre több "idegesítő" dolgot találsz a másikban, már nem az igazi.
Sok egymástól eltérő válasz érkezett...
Engem is csaltak meg,de barátnőm megbánta és azóta ráadásul sokat változott,aminek én nagyon örülök. Sokat csiszolódtunk azóta és nehezen tudunk meglenni egymás nélkül.
Utolsónak mondom,hogy a sok idegesítő dolgot meg kell beszélni és megpróbálni megoldani..ha nem megy,csak azután jöhet szóba a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!