Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fér bele egy párkapcsolatba?
Mennyi minden történhet egy párkapcsolat során számotokra addig,ameddig el nem jön a szakítás ideje?
Mit viseltek el a párotoktól,mi az amiért még meg tudtok neki bocsátani,és mi az,amiért már nem?
(sok kérdés,de nagyjából ugyan azt jelentik...)f/16
hát én legutóbb ami életem legrosszabb kapcsolata volt mindent megbocsátottam neki az az azt hogy állandóan olyanokat mondott amik sértőek voltak + mindig megsértett nem engedett semmit sem de ellemben akarta hogy vele legyek de nagyon sok alvatlan északát okozott nekem a viselkedésével aztán szakítottam vele visszakönyörögte magát és másnap ő szakított mondván hogy van más valakije na nálam ez volt a vég amit már tényleg nem tűrök el és azóta szóba se állok vele én mindent megtettem érte meg megbocsátottam valóban szeretem erre csak kihasznált és csak addig kellettem még a másik srácot visszaszerzi.... az ilyeneket úgy tudom utálni
19/F
19:32 részvétem...
Én se bírom,ha kihasználnak...soha nem tennék ilyet,rettentő aljas dolog tud lenni!
Jól döntöttél!
Én még egy megcsalást is elviselek. Nem feltétlenül jelent rosszat. Ezt most nem tudom megfogalmazni érthetően szerintem, bár próbálom. Szóval nem minden esetben a szeretet, szerelem végét jelenti egy megcsalás, és olyankor szerintem felesleges egy amúgy jól működő kapcsolatot félredobni. Én azt nem tudom elviselni, mikor látom a páromon, hogy minden kezd fontosabb lenni számára nálam, legyen az a kedvenc hobbija, haverok, ivászat, drogok, akármi... Ami az együttlétünk, találkozásaink rovására megy. Sajnos ilyen kapcsolatban éltem tavaly, 4-5 hónapot voltunk együtt, a végén már 2 hetente ha 2x találkoztunk, sokat mondok, mert mindig a haverok, a drog... Megelégeltem.
21L
Szakítok ha nem tisztel, kihasznál, lenéz, testi sértést okoz, megcsal és nem bánja meg illetve csupán kedvtelésből teszi(pl ha valami olyan van, hogy pl még sose volt nagymellű barátnője vagy tanúlni akar valami újjat amit meg tud nekem mutatni és el is mondja nekem, akkor megbocsájtok), hazudozik,szégyel,sose dicsér,nem szerelmes belém és hasonlók.
AMúgy volt egy 6 éves kapcsolatom és ott végül én csaltam meg,de már nagyon ért a szakítás,mert megcsalt és megsem bánta.Én persze vele maradtam,mert szerettem,de ő azt mondta, vagy elfogadom így vagy mehetek.Őt nem zavarta volna ha kilépek,m,ert már nem volt szerelmes, 2 évig együtt laktunk,de ő kihasznált és ha éppen valamit nem akartam megtenni(pl ebédet hozni neki,akkor már szemét voltam), illetve az első fél év után szinte csak évente 1-2 alkalommal núlt hozzám,azt is nekem kellett kikönyörögni.Tudom hülye voltam,de a szerelem vak.Aztán erőt adott az, h.megismertem egy kedves férfit és beleszerettem és egyből szakítottam a 6 éves kapcsolattal. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!