Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti örülnétek ennek a szexi ajándéknak? Lentebb
Figyelt kérdés
..ha a barátnőtök egy éves évfordulon egy szexi fehérneművel és egy romantikus estével lepne meg?2010. jan. 31. 18:21
1/7 anonim válasza:
sokkal jobban hangzik mint aelozo kerdezo parnaja:))))))) 25
2/7 anonim válasza:
sztem ugynaz lehetsz, de ha ne, akkor a válasz a kérdésedre: igen
3/7 anonim válasza:
Mit kezdjek egy szexi fehérneművel? Jobban örülnék ha a párom lenne benne és úgy csábítana az ágyba :)
4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: nem értem milyen ugyanaz ?
amugy énis ugy gondoltam, én lennék abban a fehérneműben..
2010. jan. 31. 19:55
5/7 anonim válasza:
Szerintem, ha a lány föz vmi olyat ami monnyuk a fiu kedvenc kajája, az naon jo.Tehet az asztalra gyertyákat...etc
és a fehérnemüt szerintem nem ugy értette. magának veszi, de a pájának szánja:P
Am jo 5let a fehérnemü! ha az ágyban csábítgatod!
16L
6/7 anonim válasza:
a fehérnemű teljesen lényegtelen
az ágyban legyél jobb, mint eddig
nyeld le, vagy verd az arcodra, kend szét a testeden
aztán 3 perc pihenő után szopd újra keményre, had érezze még két nap múlva is
7/7 anonim válasza:
16L: ha egy tizenéves lánynak fehérnemű kell a csábítgatáshoz, akkor konditeremben a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!