Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt volt a barátnőm és kihasznált?
lehet,h unalmas voltal???de meg mindig bosszut all6sz
(en azt csinalnam)
hát tényleg kevés a rendes srác...
lehet h vissza fog menni hozzád..én ha a pasim dobna száz h nem fogadnám vissza...
de ha szereted nehéz elfelejteni az biztos...gondolj arra, h ha elhagyott nem érdemel meg téged...! lehet h üres dumának tűnik, mert ezt mondják ilyenkor, de ha tényleg bele gondolsz így van.
Nem sok, de van még a normális lányokból!
11:42-n felröhögtem :)))
Kérdés, számít-e, hogy paraszt volt veled vagy sem? Nyilván msn-en szakítani kimeríti a fogalmat, de szemtől szembe se esne jobban.
Alap, hogy minden csaj -csak a csúnyák, és pár kivételes tünemény nem- "olcsónő" közeli állapotba kerül fősuli/egyetem/egyébtovábbképzőintézmény alatt. Mit hittél? Hogy amit mondd az mind mind igaz? Nőnek hinni? Majd ha az a bizonyos paci legel a sírján. Igaza van azoknak, akik azt írták, hogy nem kell megtenni mindent. Ki vagy te? Teréz anya? Egyensúlyt kell próbálnod teremteni aközött, hogy Te mennyi energiát fektetsz egy kapcsolatba, és Ő mit tesz, hogy áll az egészhez. Nekem senki ne mesélje be, hogy 1,5 évig minden rózsaszín, aztán egyik nap viszlát. A baj ott van, hogy nem akartad észrevenni, hogy nem úgy áll hozzád, rágörcsöltél, és még jobban tettél érte, még inkább próbáltál megfelelni ... Kiábrándító vagy sem, de nem ez az amire a nők vágynak. Nekik férfi kell, nem inas.
Tanács meg annyi volna, ne agyalj, ne pörögj erre a témára, felejtsd el, foglalkozz magaddal, másokkal, csak vele ne. Semmi se tart örökké, a kapcsolatod se, és az azt követő szomorúság se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!