Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt volt a barátnőm és kihasznált?
Már miért lett volna paraszt? azt hitted majd mindig veled lesz? szerelmet nem lehet zsarolni, ha nála elmúlt, elmúlt. Akárhogy a kedvében jársz, ha már nem szerelmes beléd, a fejed tetejére sem állhatsz akkor sem tudod megváltoztatni. Tehát nem volt paraszt, nem használt ki, ez a kapcsolat 1,5 évet bírt, dolgozd fel, lépj tovább. ennyire egyszerű.
2010. jan. 31. 11:02
egyett értek az elöző kommenttel,egy nő nme lehet kisajátítani.Az a madár se boldog aki arany kalitkába van zárva.Remélem érted,lépj túl rajta sok kapcsolatod lesz még:) és szerintem a következő kapcsolatban ne csak te tegyél meg minden a kapcsolat miatt
2010. jan. 31. 11:05
Hát ennyiből nem lehet megmondani, h az volt-e vagy sem..
Nem tudtuk meg h ő mennyire szeretett téged, mi az h nem fértél bele a programjába..
Lehet, h kiszeretett belőled, akk meg mit csináljon tovább?
De ha úgy tűnt h szeretett, aztán hirtelen hopp nem férsz bele a programomba, akk szemétség..ilyen nincs ha vkit szeretek!
Szval vagy elmúlt az érzés, vagy játszott veled..
Ezt te döntsd el az alapján, amilyen ő volt veled. (mármint h igazán szeretett-e. Ezt mi nem tudhatjuk..)
18/l
2010. jan. 31. 11:07
én is egyet értek az eőző válaszolókkal de abban az egyben nem h ez olyan egyszrű...mert ha szereted a lányt egyáltalán nem egyszeű túllépni egy kacolaton,de menni fog!!:)
2010. jan. 31. 11:09
5/20 A kérdező kommentje:
szó sincs arról, hogy kisajátítottam. amúgy értem én helyzetet, csak amiket mondott, hogy örökre meg házasság stb stb legalább vehette volna a fáradtságot, hogy ne msn-en szakítson, hanem találkozzunk egyszer és öntsön tiszta vizet a pohárba szemtől szembe és ne hónapokig határozza meg az első igazi összeveszés után a szeretetének a mértékét ...
6/20 A kérdező kommentje:
szóval a kimondott szavaknak manapság már sajnos nincsen súlya :( úgy talán könyebb feldlgozni, hogy a szemembe mondja személyesen, hogy vége
ha msn-en szakít vki az alapból nagy bunkóság sztem...:S
az nagyon gáz annyit megérdemeltél vna h a szemedbe mondja és megmondja őszintén miért..ez volt parasztság de ha nemszeret akkor érthető h szakított..de igazán a szemedbe mondhatta volna..
2010. jan. 31. 11:21
Szemtől szembe jobban esett volna? Nekem szemtől szembe adta ki az utamat az exem, na az nem volt semmi... Ugyanez a szitu volt a dolog, csak meg is csalt engem...
Ezeket el kell felejteni, csak tönkrevágják az idegeidet.
2010. jan. 31. 11:40
Én úgy vagyok vele, innentől a nő nem nő, tehát leverheted a veséjét.
2010. jan. 31. 11:42
h tud vki kihasználni azt áruld már el nekem!engem megáldott az isten és nem akar senki kihasználni.sztem csak a buta embert lehet kihasználni.így hangzik helyesen.most befizetted a tandíjat batya,majd késöbbiekben kicsit odaügyelsz majd a dolgokra.2010 et írunk ember te melyik országban élsz?
2010. jan. 31. 11:56
Kapcsolódó kérdések: