Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tiltsam a fészéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tiltsam a fészéből hogy ne lássa?

Figyelt kérdés

barátom fiókjából tiltanék egy lányt de a beállítás - tiltás- fülnél észreveszi és feltudja oldani.. nincs valami más megoldás?

köszönöm előre is

2014. dec. 1. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDD
2014. dec. 1. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj de szeretem a féltékeny csajokat, annyira cuki :D
2014. dec. 1. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen jogon turkálsz a facebook fiókjában és önkényeskedsz, tiltogatod a ismerőseit?

Mégis mi jogosít fel erre? (SEMMI!)

Ugye tudod, hogy az ilyesmi jobb helyeken szakító ok???

2014. dec. 1. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Én itthon hagytam a barátnőmet másfél órára, bekapcsolt gép mellett. Mire visszajöttem, átnézte az össze viber beszélgetésemet, a böngészési előzményemet, és a facebookomat is. Félre ne érts, nem talált semmit, mert nem volt rejtegetnivalóm. De erre az volt a reakcióm hogy akkor most szedd a cuccodat, és takarodj haza, ennyi volt.
2014. dec. 1. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy bűncselekményt követtél el?
2014. dec. 1. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt nekem is egy hasonló csaj, csak pajtik voltunk , túl közeli barátok. Egyszer véletlenül amikor náluk voltam , úgy hagytam a facebook om. Ő fogta és le tiltott más csajokat , akikkel beszélgettem amire nagyon ki akadtam. Hogy jön más ahhoz hogy tilt le embereket az én fb ba? Mi jogon? Vége pedig az lett hogy ott is hagytam.
2014. dec. 1. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
ha akar vele beszélni úgyis fog
2014. dec. 1. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!