Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek, tiltsam le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, tiltsam le msn-ről és ne is beszéljek vele többet?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és két éve van párom akit nagyon szeretek, nagyon jó a kapcsolatunk. Úgy alakult hogy neki most 3 hétre külföldre kellett utaznia és én nem tudtam vele menni. Az egyik barátnőmmel elmentem tegnap előtt egy házibuliba ahol a barátnőm egy fiú ismerőse is ott volt (évfolyamtársa az egyetemen) Elkezdtünk beszélgetni, teljesen ártatlanul, nekem eszembe sem jutott semmi több és akkor azt hittem neki sem mert mondtam hogy van párom. Nagyon buta voltam és naív mert megadtam neki a telszámomat és az msn-emet mert szimpatikusnak tűnt, jól elbeszélgettünk és azt mondta szeretne még beszélgetni velem barátilag. Azonban már másnaptól elkezdett furcsán viselkedni, folyton arról beszélt msn-en mennyire tetszem neki, hogy el kéne hagynom a barátomat. Hiába mondtam neki hogy ilyesmiről szó sem lehet. De nemhogy feladta volna hanem egyre erőszakosabb nyomulósabb lett, mindenáron akar még velem találkozni. Állandóan hívogat, sms-eket küldözget ha pedig nem válaszolok egyre agresszívabban reagál. Sajnos tudja hol lakom és hova járok egyetemre, kicsit félek hogy személyesen is meg fog majd látogatni. A párom csak két hét múlva jön haza és nem szóltam neki még az incidensről. Félek letiltani a számát és az msn-jét mert akkor lehet hogy még mérgesebb lenne. A barátnőmnek elmondtam de azt mondta biztos én túlzom el...

Bocsi hogy hosszúra nyúltam.:)

2009. szept. 11. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Elöször is, mondd el ugyanigy a helyzetet a barátodnak - ha mástól hallja meg, akkor tényleg baj lehet belöle.

Másodszor tiltsd le a másikat, akkor talán leszáll rólad.

2009. szept. 11. 21:16
 2/13 A kérdező kommentje:
El akarom a páromnak mondani mindenképpen, egyenlőre azért nem szóltam még neki mert nem akarom hogy aggódjon pláne ha tényleg én túlzom el egy kicsit.
2009. szept. 11. 21:19
 3/13 anonim válasza:
Szerintem 2 év együttlét után az a minimum hogy beszélsz róla a barátoddal és ketten személyesen a tudatára adni a másik fiunak hogy esélye sincs. Vagy csak kamuzd az uj hódolódnak hogy tud róla a barátod és legyen szives abbahagyni amit müvel. Ilyet meg soha ne higyj el egy palinak hogy csak szimplán barátkozni akar, kivéve ha meleg.
2009. szept. 11. 21:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, én voltam a buta! Csak a párom most külföldön van és onnan úgysem nagyon tudna tenni semmit. Ha itthon lenne akkor természetesen egyből hozzá fordultam volna.
2009. szept. 11. 21:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ennek a srácnak hiába mondok bármit is, egyik fülén be a másikon ki. Én komolyan nem is értem...
2009. szept. 11. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Tiltsad le msn-ről, vegyél symbian series 60-as telefont(mert azon le lehet tiltani bárkit hogy sms-t küldjön vagy hívjon) vagy új sim, élőben pedig ha hazajön a barátod megvéd ha zaklat, vagy kérj meg valakit amíg nem ér haza.
2009. szept. 11. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tiltsd le msn-ről. Ha pedig telefonon hív, ne vedd fel. Vedd teljesen semmibe, csak abból fog érteni. Nézd levegőnek. De előtte még nem árthat, ha világosan közlöd vele, hogy köztetek nem lehet abszolút semmi. Bár gondolom, ezt már a tudtára adtad, csak nem értett belőle. Ha teljesen semmibe veszed, előbb-utóbb lekopik rólad, hidd el. Talán a barátodnak is elmondhatnád, ha olyan stabil vele a kapcsolatod. Így nem kerülsz annyira kínos helyzetbe talán, ha a srác a barátod jelenlétében keresne egyszer.
2009. szept. 11. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:
A barátomnak mindenképpen el fogom mondani ez nem is kérdés, nagyon jó a kapcsolatunk mindent megbeszélünk. De csak utána akarom elmondani hogy hazajött, addig nem akarom hogy felidegesítse magát emiatt és nagyon aggódjon értem. Már le is tiltottam msn-ről, a telefont persze nem veszem fel és az sms-eit olvasatlanul kitörlöm. Többet nem tehetek mert a szóból nem ért. Csak nagyon furcsa mert amikor először beszélgettünk nyoma sem volt ilyen viselkedésnek...
2009. szept. 11. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
msn tiltás/törlés, telefon tiltás (ha nem tudod sms törlése/hívosok elutasítása, ne állj szóba vele élőben sem
2009. szept. 12. 01:25
 10/13 anonim válasza:
Ha a barátoddal 1 egyetemre jártok akkor kérd meg az egyik ismerősét hogy ugyan segítsen már neked. Amennyiben tényleg ennyire nem akar leszállni rólad. Legjobb felejtés az emlékezetkiesés. Az erőszak persze rossz dolog ezért inkább várd meg a barátod, ő biztos tudja majd kezeli a helyzetet.
2009. szept. 12. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!