Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abbahagyjam ezt a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagyjam ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A barátom néha úgy ordít velem és olyan jelzőkkel illet, hogy az enyhén szólva még egy sarki kocsmai veszekedésnél is megállná a helyét. Mindig kikérem magamnak, de csak ordít tovább, aztán inkább elhallgatok. Egy 36 éves emberről beszélek, két éves kapcsolat. Az összeveszések után mindig én kezdeményezem a békülést, mert félek, hogy ő nem tenné és szakítanánk. Vajon jól teszem e?
2014. nov. 30. 23:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy csinos vagy azt nemtudom, de ha okos lennel otthagynad a fenbe.

hagyod magad megalazni? Te kersz bocsanatot az ő hibai miatt?

Nemar

2014. nov. 30. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül,mint rajtam vezesse le valaki a bánatát. Együtt vagytok 2 éve, akkor mi lesz ezután?
2014. nov. 30. 23:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Mindig kiléptem a komoly kapcsolataimból, ha éreztem ez már nem 'gyere be', sajnos most nehezebben megy reális képet látnom és elhatároznom magam, gondolom a korom miatt. Sosem vtam megalkuvó típus, nem értem mi lett velem.
2014. nov. 30. 23:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudja hogy te félsz hogy már nem lesz senkid, ezért mer veled bármilyen lenni. Nem kellene folytatnod.
2014. nov. 30. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

én is 30-as nő vagyok, gyerek nélkül, szóval átérzem a helyzetedet, de

- gyereket gondolom ezzel a férfival nem akarsz vállalni

- kapcsolatot pedig könnyen lehet találni 37 évesen is, ha eddig ment neked, akkor most is fog, így ha esetleg még gyereket is szeretnél, akkor azonnal szakíts ezzel a pasival, adj egy esélyt magadnak, hogy családod, vagy legalább egy normális párod legyen

2014. nov. 30. 23:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire vagy szép, de okos az semennyire.

Te önbizalomhiányos és kapcsolatfüggő vagy, ennek a donjuannak meg max. házicselédet és ingyen p**át jelentesz.

Szedd össze magad, mert ha 10 év múlva jössz rá, hogy ez neked mégsem jó, na akkor már bajban leszel. Most még minden helyrehozható.

2014. dec. 1. 01:04
 17/21 anonim ***** válasza:

37 vagy és már eltemetted magad, inkább vagy egy sz..r kapcsolatban, mint egyedül??? Ez most komoly?

Nekem is volt ilyen ordítozós idióta pasim, egy évig bírtam vele, aztán azt mondtam, hogy inkább megdöglök egyedül! Majd ezek után egyhét elteltével megismertem a férjem...

Szóval ne alkudj meg egy "majdnemjó"kategóriás fickóval, csak mert 37 vagy!

2014. dec. 1. 01:47
 18/21 anonim ***** válasza:
És a fickó mit ért ebből a szituból? Ő is bajnak érzi, hogy ordít? És miért ordít tulajdonképpen, mi a baja?
2014. dec. 1. 03:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Simán találhatsz magadnak párt, nem vagy öreg, ráadásul ezzel a kapcsolattal csak magadat teszed tönkre,ahelyett hogy keresnél magadnak egy olyan férfit aki megbecsül és nem gyaláz..
2014. dec. 1. 07:18
 20/21 anonim ***** válasza:

"Szóval ne alkudj meg egy "majdnemjó"kategóriás fickóval, csak mert 37 vagy!"

Az a baj ezzel, hogy nem is "majdnemjó" csak van neki farka... Szerintem amit ír róla a kérdező az olyan alapvető fogyatékosságokat feltételez, hogy lehetetlen lenne a "majdnem" kosárba tenni..

2014. dec. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!