Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyjam ezt a kapcsolatot?
Hogy csinos vagy azt nemtudom, de ha okos lennel otthagynad a fenbe.
hagyod magad megalazni? Te kersz bocsanatot az ő hibai miatt?
Nemar
én is 30-as nő vagyok, gyerek nélkül, szóval átérzem a helyzetedet, de
- gyereket gondolom ezzel a férfival nem akarsz vállalni
- kapcsolatot pedig könnyen lehet találni 37 évesen is, ha eddig ment neked, akkor most is fog, így ha esetleg még gyereket is szeretnél, akkor azonnal szakíts ezzel a pasival, adj egy esélyt magadnak, hogy családod, vagy legalább egy normális párod legyen
Nem tudom, mennyire vagy szép, de okos az semennyire.
Te önbizalomhiányos és kapcsolatfüggő vagy, ennek a donjuannak meg max. házicselédet és ingyen p**át jelentesz.
Szedd össze magad, mert ha 10 év múlva jössz rá, hogy ez neked mégsem jó, na akkor már bajban leszel. Most még minden helyrehozható.
37 vagy és már eltemetted magad, inkább vagy egy sz..r kapcsolatban, mint egyedül??? Ez most komoly?
Nekem is volt ilyen ordítozós idióta pasim, egy évig bírtam vele, aztán azt mondtam, hogy inkább megdöglök egyedül! Majd ezek után egyhét elteltével megismertem a férjem...
Szóval ne alkudj meg egy "majdnemjó"kategóriás fickóval, csak mert 37 vagy!
"Szóval ne alkudj meg egy "majdnemjó"kategóriás fickóval, csak mert 37 vagy!"
Az a baj ezzel, hogy nem is "majdnemjó" csak van neki farka... Szerintem amit ír róla a kérdező az olyan alapvető fogyatékosságokat feltételez, hogy lehetetlen lenne a "majdnem" kosárba tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!