Az ellaposodott kapcsolatot meg lehet menteni?
Hát akkor ez a gond. A szüleinél laktok, ráadásul anyuci mindig veletek van.
Ezt nem lehet megmenteni, ha csak nem költöztök el.
Ha tényleg 1 évet akartál írni és nem 10-et, akkor ott komoly gondok vannak. 1 év után még kizárt, hogy elleposodjon egy kapcsolt, ha már most nincs szex, akkor mi lesz 10 év múlva.
Ááá, reménytelen, ez a pasi ilyen, valószinűleg kezdetben is csak a kedvedért erőltette meg magát.
Ha neked elég ennyi, akkor hajrá, ha nem lépj le.
Kicsit elhamarkodott volt az osszebatyuzas.
Mielott megismertetek volna egymast mar osszekoltoztetek.
Szerintem felejtos a dolog ennyi volt.
Legkozelebb udvarolj egy ket evet mielott osszekoltozol valakivel
Az előző pasimmal 2 évig kínlódtam és ő sem foglalkozott velem, aztán a telefonjában azt olvastam, hogy mindennap találkozik valakivel 4-kor, miközben nekem azt hazudja hogy dolgozik este 11-ig. Utána sem vallotta be hogy megcsal, amikor már egyértelmű volt számomra, csak össze-vissza beszélt. Megkértem hogy költözzön el.
Aztán megismertem egy srácot, akivel kb 9 éve együtt élek. Érdekes, ő még mindig nem unt meg engem, mindennap kedves és érzem hogy szeret, mert annyira törődő és mindig rohan hozzám, az összes szabadidejét velem tölti és keresi mindig azt, hogy hogyan tehet még boldogabbá, mint amilyen vagyok ... ez elég nagy különbség.
Lehet hogy neked is eljön lassan az az idő, amikor megismersz mást és érdemes lesz abba az irányba váltanod.
Szerintem járj nyitott szemmel!
Azt ugye tudod hogy ez 1 év után nem normális?
Szerintem felejtős a pasi..... de k..ra.... Én biztos nem sétálgatnék anyucika felügyelete alatt a párommal!
O eroletette neked meg nincs szabad gondolkodasod dontenek feletted?
NIgen kiderult volna meg az ismerkedes szakaszaban es akkor nem lenne ennyire kellemetlen a dolog.
Tenyelg erdemes egy par evet jarni osszekoltozes elott kkor kiderul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!