Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok társasági ember, ez hátrány a lányoknál? 20f
Figyelt kérdés
nem szoktam bulizni meg eljárkáni a haverokkal kocsmázni valahogy nem jön be2010. jan. 30. 19:42
12/19 A kérdező kommentje:
nem Kaposvár
2010. jan. 30. 19:55
13/19 anonim válasza:
Ott is biztos vannak helyek, ahova járnak értelmes emberek.
Hol ismernéd meg életed nőjét, ha nem mozdulsz ki soha?:D
14/19 A kérdező kommentje:
ezen még nem gondolkosdtam
2010. jan. 30. 19:57
15/19 anonim válasza:
biztos, hogy nem a gyakorikérdések.hu-n.
16/19 anonim válasza:
Hogy lehetnek tapasztalaid a kocsmában lévö emberekröl, ha nem jársz oda? o_O
17/19 anonim válasza:
Haver, én sem járok sehova, és erre a kérdésre a válasz engem is érdekel. Én sem szeretek (vagyis, nem tudom, hogy nem szeretem, inkább csak nem merek) kocsmába, meg bulikba járni. Ha van ilyen lány, aki az ilyenre bukik, azokat hol lehet megtalálni? 17/F
18/19 anonim válasza:
Szerintem ez helyfüggö. Mi is szoktunk kocsmázni néha, de én nem szoktam beb*szni meg ilyenek, egyszerűen a barátaimmal vagyok, meg ugye koncertek is vannak, szóval szerintem próbáld ki, aztán ha nem tetszik, akkor ennyi. :) De ne egyedül menj, társasággal a jó.
17/L
19/19 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet, sőt, nekem még haverjaim sincsenek, akikkel el lehetne menni valahová... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!