Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet egy távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet egy távkapcsolat, hány évig/ hónapig?

Figyelt kérdés
hetente találkozunk 2-3 nap együtt
2014. nov. 28. 00:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez semmiség. Nekem is 1,5 év után lett vége, mert megcsalt. Összesen 3 évig voltunk együtt, csak külföldre ment. De nem veszítettem sokat, mert elég aljas dologbak tartom, amit tett.
2014. nov. 28. 01:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi 2 hetente találkozunk általában. Van, hogy gyakrabban, de pl. volt, hogy 2 hónapig nem tudtunk találkozni. (Jó, az mondjuk rendkívüli eset volt.) De mégis kibírjuk. Persze, bennem is bennem volt, hogy mi lesz, ha beleun a kevés találkozásba, de pont ő nyugtatott meg, hogy az érzései nem attól fognak függni, hogy mennyi a táv köztünk, és hogy neki nem az számít, hogy hányszor találkozunk, hanem hogy mit érzünk.
2014. nov. 28. 01:52
 13/17 A kérdező kommentje:
igazából nálunk van egy olyan dolog ami miatt aggódom és lehet ez is nehezíti annyira, kb egy éve eljegyzést tervezett nem jött össze és azóta szo sincs róla csak annyi hogy majd de én meg úgy érzem hogy túl komolyan vettem őt, emiatt.
2014. nov. 28. 02:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nem is távkapcsolat :D,barátnőmmel 3éve vagyunk együtt és 89km tehát Szolnok - Budapest van hogy egy héten többször van tali van hogy 2 hetente van hogy 1hónapig, a legdurvább eddig 3hónap volt :( és még mindig együtt vagyunk és nem is ezzel van a baj hanem hogy félsz mert akár mit csinálhat de ha bízol benne nopara
2014. nov. 28. 05:25
 15/17 anonim ***** válasza:
2 ismerősöm 4 évig élt egymástól több, mint 200 km távolságra, aztán a srác leérettségizett, és oda ment egyetemre, ahol a csaj lakik. Ennek már lassan 4 éve és azóta is együtt vannak. :)
2014. nov. 28. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez szerintem azért még kibírható.. :) Tényleg csak elköteleződés, bizalom és szeretet kérdése.

Köztünk 1400 km van, eleve interneten ismerkedtünk meg és két hónap után találkoztunk, úgy, hogy kirepültem hozzá. Nem mondom, hogy nem nehéz, mert az, de hálás vagyok azért, hogy 2-3 hetente ki tudok hozzá utazni hétvégére. Nekem még egy év van itthon az egyetemből, utána szeretném vele kint folytatni. Nagy küzdés lesz, mert türelmetlenül várjuk már ennek az egész távdolognak a végét, de őszintén remélem, hogy eljutunk odáig.

Szóval kitartás. :)

2014. nov. 30. 15:08
 17/17 anonim válasza:
Mi eddig féléve hogy együtt vagyunk:) De persze még nem találkoztunk és 263 km van köztünk.:/
2014. dec. 15. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!