Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire rontja a szerelmet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontja a szerelmet a távkapcsolat?

Figyelt kérdés

A barátommal április közepe óta vagyunk együtt, tehát kerekítve 7,5 hónapja. Angliában él a családjával, utolsó éves gimis, jövőre végez. A leghosszabb idő, amit külön töltöttünk, 10 nap volt az előző tanévben, és olyan is csak 4szer volt, mert meg tudta oldani, hogy lógjon a suliból. Aztán az egész nyarat együtt töltöttük, majd jött a két hét különlét.. Majd kimentem hozzájuk egy hónapra. Most meg jött a 3 hét... Szörnyű volt. Eddig is az volt, de most mégjobban. Egyszerűen olyan, mintha újra összejöttünk volna, csak már ismerem őt. Nagyon félek, hogy ez kihat a későbbiekben a kapcsolatunkra...

Egyébként ha itt van, 0-24ben együtt vagyunk, együtt alszunk, eszünk, kelünk, stb.

A jövő úgy néz ki, hogy 2 heket biztos külön töltünk majd, cserébe együtt leszünk minimum 5 napot, a karácsony 2 hét lesz, aztán meg végez május elején, és végleg ideköltözik.

Van, aki hasonló helyzetben van? Nálatok nem rontotta a kapcsolatotokat a távolság?

2014. nov. 23. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nála nem ment nem bírta a távot és feladta (gondolhatod akkor mennyire szeretett) és én még meg se változtattam az életét mintha egy senki se lettem volna neki.. na mind1 de nagyon távkapcsolat nem kapcsolat.
2014. nov. 23. 21:27
 2/6 Buford Tannen ***** válasza:
Úgy is feltehetted volna a kérdést hogy. "miért fulladunk ha nem kapunk levegőt?"
2014. nov. 23. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nos a ti esetetekben kibirható mert többet találkoztok azért , és nem marad igy hanem hazaköltöznek ..

De másként esélytelen lenne..

2014. nov. 23. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Mi kezdetektől távkapcsolatba élünk a párommal. 2 havonta 2 hetet vagyunk együtt kb. Az eleje pocsék volt, minden este sírtam, de végülis kitartottunk és több mint 1 éve együtt vagyunk. Még sok sok évet kell így élnünk, de egyetértünk abban, hogy megéri mert nagyon szeretjük egymást és képtelenek lennénk feladni. Sok sikert, nem lesznek gondjaitok szerintem ;)
2014. nov. 23. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a szerelmet rontja, hanem furcsa, és rossz neked, hogy azután, hogy megszoktad a jót, most ki kell ezt bírnod.

Májusig simán ki lehet bírni.

19/L

2014. nov. 23. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat az egyik legnagyobb kínzás a júdásbölcső óta.
2014. nov. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!