Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csináljam hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam hogy ne legyek ennyire sz@rul?

Figyelt kérdés
arról van szó hogy volt barátnőmmel már 3 hete szakítottunk. nem voltunk sokat együtt csak olyan 1.5 hónapot viszont elegendő volt hogy belészeressek teljesen :S. szakításnak rajtunk kívül álló okai voltak (nem tudtunk volna találkozni). ez nagyon fájt. 1 hétig teljesen kész voltam. aztán úgy éreztem hogy kész vége sikerült túllépnem, de tegnap megint eszembe jutott és bármire nézek, bármire gondolok, rá tudom visszavezetni és a zokogás határán voltam/vagyok egész nap (első hetet teljesen végigzokogtam). ő volt az első igazi nagy szerelmem és úgy érzem hogy senki mással nem tudnák boldog lenni :(
2010. jan. 30. 15:46
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
amúgy nem tudom hogy olvassátok e még ezt de az utolsó válaszolónak. nekem alapból nincs/nem volt önbizalmam túl sok és én eddig így pont az ellentétjét gondoltam hogy én nem érdemlem meg őt mert egy balfék vagyok, egy roncs. ezek a szavak hogy édes vagyok meg ari ez tetszett :)többen mondták ezt hogy ő nem érdemelt meg engem meg hogy ritka az ilyen srác mint én de most úgy érzem igen ritka de rosszabb az átlagnál úgy ritka...
2010. jan. 31. 18:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Ohh örülök, hogy jól esett! :D

Én is eléggé önbizalomhiányban szenvedő vagyok és a fiúk terén sem túl nyerő. Sőt...ennek nálam pszihés okai vannak...a lényege, hogy a pszihologus a családi körülményeim vizsgálata során megállapította hogy én nagyon nehezen fogok tartós(vagyis több mint 1 hétig tartó) kapcsolatot teremteni fiúkkal... Hát ezvan, ezzel kell élni.

De visszatérve hozzád!

Ha járt veled 1,5 hónapot akkor csak szeretett, szóval nemvolt veled semmi baja, megérdemelted őt és sztem még az önbizalmaddal is meg volt elégedve, mert nem dobott ki az első hét után.

Az hogy megérdemled az nem kétséges, hiszen már több hét eltelt a szakítás óta és még mindig hiányzik neked!

Egy idő után ugyis találsz egy lányt akire ránézel és teljesen elfelejted Amandát ;)

Sok szerencsét a továbbiakhoz!

2010. jan. 31. 20:10
 23/26 A kérdező kommentje:
na ez most nagyon jól esett köszönöm :)
2010. jan. 31. 21:35
 24/26 A kérdező kommentje:
amúgy amikor vége lett azt is mondta nekem hogy hagyott időt hogy belémszeressen de ennyi idő alatt nem sikerült. több idő kellene még neki ahoz de az nem lehetséges :S. amúgy tegnap este szinte még vidám is voltam de ma is annyi minden emlékeztetett rá :'(
2010. febr. 1. 14:44
 25/26 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek mer már tényleg nagyon a padlón vagyok :'(
2010. febr. 3. 14:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Jaj drágám ne szomorkodj. El fog múlni, ne aggódj most úgy érzed vége a világnak, soha nem fogsz szeretni senkit és neked csak Ő kell. Ez mindmind el fog múlni. Csak soha ne legyél egyedül, inkább menj a barátaiddal valahova, beszélgethetsz ám szüleiddel is előttük nem ciki az sem ha sírsz. Csak ne legyen szabadidőd. Ez most a legfontosabb. Nekem szakítás után az éjszaka volt mindig a legnehezebb... Olyankor annyira magányosnak és kiszolgáltatottnak éreztem magam. Én ezt úgy oldottam meg, hogy ha csak tehettem barátnőimnél aludtam. Talán az is megoldás lehet, hogy ha nem is dobod ki de elrakod egy távoli szekrény mélyére a kis plüss bocit, meg minden apróságot ami rá emlékeztet. Emberfüggő, hogy kinél mennyi idő után múlik el a fájdalom, de akarnod kell tovább lépni. Ha szertnél nyugodtan írhatsz privátot, és beszélgetünk picit talán jobb lesz:)

Fel a fejjel!

l/22

2010. febr. 3. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!