Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy ne legyek ennyire sz@rul?
Ohh örülök, hogy jól esett! :D
Én is eléggé önbizalomhiányban szenvedő vagyok és a fiúk terén sem túl nyerő. Sőt...ennek nálam pszihés okai vannak...a lényege, hogy a pszihologus a családi körülményeim vizsgálata során megállapította hogy én nagyon nehezen fogok tartós(vagyis több mint 1 hétig tartó) kapcsolatot teremteni fiúkkal... Hát ezvan, ezzel kell élni.
De visszatérve hozzád!
Ha járt veled 1,5 hónapot akkor csak szeretett, szóval nemvolt veled semmi baja, megérdemelted őt és sztem még az önbizalmaddal is meg volt elégedve, mert nem dobott ki az első hét után.
Az hogy megérdemled az nem kétséges, hiszen már több hét eltelt a szakítás óta és még mindig hiányzik neked!
Egy idő után ugyis találsz egy lányt akire ránézel és teljesen elfelejted Amandát ;)
Sok szerencsét a továbbiakhoz!
Jaj drágám ne szomorkodj. El fog múlni, ne aggódj most úgy érzed vége a világnak, soha nem fogsz szeretni senkit és neked csak Ő kell. Ez mindmind el fog múlni. Csak soha ne legyél egyedül, inkább menj a barátaiddal valahova, beszélgethetsz ám szüleiddel is előttük nem ciki az sem ha sírsz. Csak ne legyen szabadidőd. Ez most a legfontosabb. Nekem szakítás után az éjszaka volt mindig a legnehezebb... Olyankor annyira magányosnak és kiszolgáltatottnak éreztem magam. Én ezt úgy oldottam meg, hogy ha csak tehettem barátnőimnél aludtam. Talán az is megoldás lehet, hogy ha nem is dobod ki de elrakod egy távoli szekrény mélyére a kis plüss bocit, meg minden apróságot ami rá emlékeztet. Emberfüggő, hogy kinél mennyi idő után múlik el a fájdalom, de akarnod kell tovább lépni. Ha szertnél nyugodtan írhatsz privátot, és beszélgetünk picit talán jobb lesz:)
Fel a fejjel!
l/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!