Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csináljam hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam hogy ne legyek ennyire sz@rul?

Figyelt kérdés
arról van szó hogy volt barátnőmmel már 3 hete szakítottunk. nem voltunk sokat együtt csak olyan 1.5 hónapot viszont elegendő volt hogy belészeressek teljesen :S. szakításnak rajtunk kívül álló okai voltak (nem tudtunk volna találkozni). ez nagyon fájt. 1 hétig teljesen kész voltam. aztán úgy éreztem hogy kész vége sikerült túllépnem, de tegnap megint eszembe jutott és bármire nézek, bármire gondolok, rá tudom visszavezetni és a zokogás határán voltam/vagyok egész nap (első hetet teljesen végigzokogtam). ő volt az első igazi nagy szerelmem és úgy érzem hogy senki mással nem tudnák boldog lenni :(
2010. jan. 30. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok ^^

Sztem akkor mindenképp találkozz vele!!!

2010. jan. 30. 19:04
 12/26 anonim válasza:
Én a 16:26os vagyok.Velem változatlan a dolog,még mindig nem tudtam elfelejteni mi nagyon jó barátok vagyunk és szoktunk beszélgetni/tartja velem a kapcsolatot,sőt még anyukája is/.A kérdésemre azt írták hogy beszéljek vele,mondjam el az érzéseim neki,szerintem is ez lesz a megoldás.Érzem hogy ennek a dolognak még lesz folytatása és remélem hogy ez így is lesz.
2010. jan. 30. 19:58
 13/26 anonim válasza:

Még mindig a 16:26os vagyok:

Nem tudom hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel? 16 évesen összejöttem egy fiúval akit nagyon szerettem,3 és fél év után én szakítottam vele. A kapcsolat utolsó 3-4 hónapja veszekedésekből állt és nem is találkoztunk sokat.

(Problémáim voltak otthon, ballagtam a suliból, következtek a vizsgáim és közben elkezdtem az első munkahelyemen dolgozni. )Az egyik elborult pillanatomban amikor a barátommal veszekedtünk azt mondtam neki hogy szakítsunk mert én ezt nem bírom, nekem ez sok. Sírva egymás nyakába borulva búcsúztunk el egymástól, és barátok maradtunk. Én persze megbántam és büszkeségemet félretéve próbáltam helyrehozni a dolgot, de nem sikerült. A szakítás óta eltelt másfél év és én még mindig nagyon sokat gondolok rá. Próbáltam tovább lépni és más fiukkal járni, egyszerűen nem megy, nem érdekel rajta kívül senki. Az egész kapcsolatot lezáratlannak érzem és én újra tudnám kezdeni vele, de nem tudom hogy hogyan jöhetnék rá hogy ő mit érez vagy mit szeretne. Gondoltam arra is hogy elmondom neki, de félek a reakciójára és attól hogy a barátság is megszűnik közöttünk. Kérlek titeket adjatok tanácsot!

2010. jan. 30. 20:00
 14/26 A kérdező kommentje:
figy lehet hogy most kicsit bunkó leszek de ezt a kérdést most én tettem fel tehát léci tegyél fel így te is külön :S. még várok válaszokat.
2010. jan. 31. 11:18
 15/26 A kérdező kommentje:
áh ma még rosszabb a hó miatt mert egyszer volt egy nagyon jó szánkózásunk :'( kérlek írjatok még mert ez így nagyon nehéz :'(. úgy érzem senkivel se leszek olyan boldog mint vele voltam :'(
2010. jan. 31. 12:05
 16/26 anonim ***** válasza:

Istenem!!!

Hívd már feel!!

Annyira szenvedhetsz, hogy az már nekem fáj!!

Amúgy már írtam egyszer, én vagyok az akii mondta, hogy beszélgess róla valakivel de ne fiúval (most nem akarom visszanézni, hogy hányas vagyok)

Na most nekem úgy tűnik, hogy az egyetlen megoldás, hogy találkozol vele és beszélgettek. Még ha nem is jöttök újra össze, legalább megbeszélnétek. Te is elmondanád, hogy menyire fáj neked ez az egész és ő is elmondaná a véleményét. (Nemszégyen a sírás közben ;)) Ha van benne még egy nagyon kevés szeretet irántad, akkor nem engedi, hogy tovább fájjon a szíved!

Sok szerencsét!

És had idézzek az egyik kedvenc Anti Fitness Club számomból ;P:

"Túl rövid az élet ahhoz, hogy mozdulatlanul várjuk a nagy csodát"

Szóval tényleg lépned kéne és nem csak várnod a semmit, ami sohasem jön!

2010. jan. 31. 12:27
 17/26 A kérdező kommentje:
na beszéltem vele msn-en. lehet bunkóság hogy nem hívtam el találkozni csak így csak hát előző telefonszámlám kicsit nagyon nagyon sok lett. elmondtam neki hogy nagyon hiányzik, mindenről ő jut eszembe, és erőltetni nem akarom de így hogy mégis tudnánk folytatni én bennelennék egy ujrakezdésbe. azt mondta maradjunk inkább csak barátok :'(:'(:'(
2010. jan. 31. 15:16
 18/26 A kérdező kommentje:
most hogy nemet mondott most így mit tudnék tenni?:'( olyan szerencsétlen balf@sznak érzem magam hogy... úgy érzem senkivel se leszek olyan boldog mint vele és ezzel így most nekem is végem van lelkileg :'(
2010. jan. 31. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok újra!

Nemtudom ki ez a lány, de nem érdemel meg téged. Valamilyen szinten igaza van, hogy ő úgyérzi, hogy nembírná újrakezdeni, de hát legalább megpróbálhatnátok...:(

Gondolom semmi esélye az újrakezdésnek...vagy nagyon kevés. Már abból amit az MSNezésről leírtál.

Úgy tudnál egy kevés fájdalmat eltüntetni, ha esetleg elmondanád valakinek, aki megért. Egyszerűen meséld el az érzéseidet valakinek. Az is egy alternatív megoldás, ha leírod! Akkor, miközben mondod vagy írod nagyon rossz, de utána megkönnyebbülsz. Nem mondom, hogy azonnal eltünik minden teher, de idővel könnyebb lesz. Talán újabb hetek fognak eltelni, de meg fogod érteni, hogy nem szomorúnak kell lenned, mert vége lett, hanem boldognak, mert megtörtént!

Tudom, így teljesen láthatatlanban és ismeretlenül hülyén hangzik, de én megpróbálok neked segíteni tényleg!

2010. jan. 31. 16:14
 20/26 A kérdező kommentje:
köszönöm hát van 2 ember akivel megosztok sokmindent majd beszélek velük :'(
2010. jan. 31. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!