Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatban a házimunka a nők dolga vagy közösen kell csinálni? Összejönnétek olyan pasival aki elvárja, hogy a nő csináljon mindent?
sztem a pasi dolga, nálunk a párom csinál kb mindent
28/N
Ha mindketten dolgoznak napi 8 órában, akkor közös. Ilyenkor meg kell beszélni, hogy ki mit szeretne csinálni, ha a párom utál port törölgetni, akkor azt csinálom én, de ha én a mosogatást utálom, akkor az az ő feladata.
De azt, hogy hazaesünk, nekem kezdődjön a 2. műszak, ő meg elterpeszkedik a tv/gép előtt, azt nem tűrném. A másik meg amikor megkéri a nő a pasit, hogy mondjuk tegye el a zoknijait, alsógatyáit, és akkor igénytelenül belehányja őket a "hiszti" miatt. Vagy amikor azt se tudja, hogy a lakásban ahol él, hol a helye a törülközőknek, ágyneműknek...
Ha mindketten dolgoznak, akkor közös a házimunka. Ha pl a nő otthon van, a férfi dolgozik akkor a nő dolga,
ha a férfi van otthon, és a nő dolgozik, akkor a férfi dolga.
Nem jöttem volna össze olyannal aki így kijelenti hogy a nő dolga a házimunka. És ha esetleg a kapcsolat alatt derül ki hogy lusta disznó, és valójában tőlem vár el mindent, akkor szépen otthagytam volna. Én nem óhajtok senki cselédje lenni.
Anyám olyan férfihoz ment hozzá, aki elvárta a tisztaságot, de a takarítás az már büdös volt neki. El is váltak már. Anyám felszabadult:) sokkal boldogabb nélküle.
Nem jönnék össze olyannal, aki szerint a nő csináljon mindent.
Munkamegosztás . Le kell ülni és megbeszélni, hogy általában ki mit csináljon. Persze ez a munkától is függ. Az csináljon többet, aki kevesebbet dolgozik. Annyi igény legyen már minden férfiban, hogy elpakol maga után. Csak az elkényeztetett, mérhetetlenül buta és primitív ember hiszi azt, hogy a nőnek kell egyedül a háztartást vezetnie munka után. Az ilyen pasi nem ér egy fityinget sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!