Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lusta ennyi nő, miért büdös a házimunka? Mit tudok tenni hogy észheztérítsem a barátnőmet?
Szeretem a barátnőmet azért aki. De valami félelmetesen lusta. Hazaér a munkából és csak elterül, pedig ugyanúgy 8 órát dolgozik mint bárki más. Hétvégén pedig a barátnőivel van vagy valami programot csinál így házimunkát az közel 100%-ban én viszem férfi létemre. De ha én nem csinálnám meg az egész lakás szétesne pár hét alatt.
Mosogatás, mosás, bevásárlás, főzés, a kávéspoharakat utána én szedem össze. Még a ruhásszekrényében is képtelen rendet tartani, ezért tőlem kér zoknikat xD
Az a baj a húgom is ilyen szétesett lista és rendetlen pedig Ő is 24, ez valami járvány a mai nőknél?
Ez a nulla házimunka, mindent a férfi csináljon?
Ha látja, hogy más megcsinálja, akkor minek strapálja magát?
Legyél határozottabb és beszéld meg vele normálisan.
Na az ilyen nővel biztos nem élnék együtt! Inkább élek akkor egyedül. Én biztos kiraktam volna már a lakásból. Vagy ha nem az enyém, én mentem volna el onnan... Sosem mondom azt, hogyha valakivel együtt vagyok, csináljon mindent egyedül, mert nem megoldás. Tudok segíteni, de az hogy valakit nonstop kiszolgáljak, az nem megy. Szedje össze magát, aztán kezdjen magával valamit. Meg a haverok? Oké lehetnek haverok, de előbb legyen rend, aztán lehet haverozni. Bár én ezt a haverozást se nézem jó szemmel. Rövidtávon eltűrném, de az is buktató lenne.
Véleményem: Ha eszed van ott hagyod!!!
Egyébként nem minden lány/nő ilyen! Vannak igenis igényesek. Általánosítással nem szép dolog sem nőt, sem férfit megbántani!
Volt egy barátnőm. 19 éves kora óta egyedül lakott, mert már az egyetem idején volt saját lakása.
Az nem kifejezés milyen trehány volt. Nem porcicák voltak nála, hanem pororoszlánok. Hetekig gyüjtögette a csetrest a mosogatóban. Egyedül a ruhái voltak tiszták, mert mosni mosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!