Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lusta ennyi nő, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lusta ennyi nő, miért büdös a házimunka? Mit tudok tenni hogy észheztérítsem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet azért aki. De valami félelmetesen lusta. Hazaér a munkából és csak elterül, pedig ugyanúgy 8 órát dolgozik mint bárki más. Hétvégén pedig a barátnőivel van vagy valami programot csinál így házimunkát az közel 100%-ban én viszem férfi létemre. De ha én nem csinálnám meg az egész lakás szétesne pár hét alatt.

Mosogatás, mosás, bevásárlás, főzés, a kávéspoharakat utána én szedem össze. Még a ruhásszekrényében is képtelen rendet tartani, ezért tőlem kér zoknikat xD

Az a baj a húgom is ilyen szétesett lista és rendetlen pedig Ő is 24, ez valami járvány a mai nőknél?

Ez a nulla házimunka, mindent a férfi csináljon?

2014. nov. 18. 14:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%

1: Nem a NŐK lusták. Férfi és nő is van a lusták között és egyik sem jobb a másiknál.

2: Ha mindketten dolgoztok, akkor 50-50% - ban kellene megosztani a házimunkát.

3: Ne hagyd neki hogy csak terüljön. Azért csinálja, mert hagyod magad.

+1: Ez a hátránya annak, hogy manapság mi nők is dolgozunk. (Persze előnye és hátránya is van, nem állítom hogy csak hátránya.) A háztartás igazság szerint egész embert kívánna, nem egy fáradtan a munkából hazaesőt. Ilyenkor fordul elő ez... Akárki akármit mond, nem lehet egy egész napi munkát elvégezni pár óra alatt ugyanolyan hatékonysággal, főleg nem ha családi házról beszélünk.

2014. nov. 18. 14:58
 12/38 PearlDiver ***** válasza:
75%

Csináljátok együtt a házimunkát, mutasd meg neki, hogy kell, lehet hogy annyi a baj hogy nem ismeri a fogásait.

Másik, kevésbé szolidáris megoldás, hogy hagyod te is a francba, hátha észreveszi magát amikor kezd dőlni a retek a lakásból.

13/38 anonim ***** válasza:
46%
Én csak azt nem értem, hogy ezt miért nem vele beszéled meg, miért nekünk sírsz?
 14/38 anonim ***** válasza:
8%
Ez komoly?Van olyan nő aki nem takarít???
2014. nov. 18. 14:59
 15/38 A kérdező kommentje:

Enyém a lakás.

Barátnőm 27.

Megsértődött, amikor azt mondtam "kicsim én mosogatok, osszuk fel a dolgokat". Ő nem akarja felosztani. Így inkább nem csinál semmit. Néha azért csinál, de csak ha kedve van és kb. másfél-2 hetente. Akkor mindent megpróbál kiganajozni gyorstempóban. De a napi meló rámmarad: szemétkivitel, mosogatás, főzés, bevásárlás, vasalás, mosás, stb.

A kedvencem, hogy a fizetése 2x akkora mint az enyém, mégis én adok neki kölcsön minden hó végén mert kifogy a pénzből. Szóval beosztani se tudja a pénzt.

Kezdek aggódni, mert szép szóval nem tudom neki elmagyarázni. Ja és persze igények a csillagos égben, külföldi út, mert a barátnői is mennek...

egyébként egy édes lány, de olyan mintha ezek a mai lányok zavartak lennének fejben...

2014. nov. 18. 15:01
 16/38 anonim ***** válasza:
"mai lányok"... a mai pasik se húúdeáártatlanok.. akkor próbálj meg vele beszélni erről, de konkrétan mondd el h nem bírod egyedül. mondjuk én vasalni nem szoktam, de nem is vasal rám senki mert a cuccaim nyúlósak, szal felhúzom és kész. ingeket csk néha.. a szemétkivitel is csak 5 percet vesz igénybe. az a gond ilyenkor, h ok, hallottuk a te verziódat, de mi az övé?
2014. nov. 18. 15:04
 17/38 anonim ***** válasza:
12%

Mondom neked, hogy valahol a családban volt egy füst. Nálunk van pár ilyen rokon mert bennünk is van egy füstös vér... Na jó csak mondjuk háromnyolcad részt... Max. De ez elég ugyanehhez a mentalitáshoz, kivéve nálam mert én felismertem és teszek ellene. De dezsvírem az semmit, detto ugyanez mint a csajod.

2014. nov. 18. 15:06
 18/38 anonim ***** válasza:
12%
Én ilyen lánnyal ismerkedni se állnék le, nem hogy összeköltözni.
2014. nov. 18. 15:08
 19/38 anonim ***** válasza:

Én mondtam. Ha eszed van otthagyod!

Döntsd el, hogy csak egy szolgája akarsz lenni a másiknak, vagy normálisk kapcsolatot akarsz! Ez neked a norma? Előbbi kommentemben nem mondtam, de, ha te ezt elfogadod, akkor nem látom értelmét panaszodnak. Amit főztél edd meg! Nem segítesz rendet tenni? Haverok? Hóvégén nincs a közös kasszában? Ez felőlem bármilyen bűbájos aranyos kinézetű lány lehet, engem nem tudna meggyőzni.

Szerintem kedves kérdező, rakd rendbe a dolgokat fejedben!

2014. nov. 18. 15:09
 20/38 A kérdező kommentje:

Hát, már beleszerettem 2 éve:D

Nincs mit tenni:D Ez ugyanis nem jött le a randizási fázisban, egy lány sem kezdi azzal, hogy "ja, mellesleg a házimunkát Te csinálod":)

2014. nov. 18. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!