Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lusta ennyi nő, miért büdös a házimunka? Mit tudok tenni hogy észheztérítsem a barátnőmet?
Szeretem a barátnőmet azért aki. De valami félelmetesen lusta. Hazaér a munkából és csak elterül, pedig ugyanúgy 8 órát dolgozik mint bárki más. Hétvégén pedig a barátnőivel van vagy valami programot csinál így házimunkát az közel 100%-ban én viszem férfi létemre. De ha én nem csinálnám meg az egész lakás szétesne pár hét alatt.
Mosogatás, mosás, bevásárlás, főzés, a kávéspoharakat utána én szedem össze. Még a ruhásszekrényében is képtelen rendet tartani, ezért tőlem kér zoknikat xD
Az a baj a húgom is ilyen szétesett lista és rendetlen pedig Ő is 24, ez valami járvány a mai nőknél?
Ez a nulla házimunka, mindent a férfi csináljon?
1: Nem a NŐK lusták. Férfi és nő is van a lusták között és egyik sem jobb a másiknál.
2: Ha mindketten dolgoztok, akkor 50-50% - ban kellene megosztani a házimunkát.
3: Ne hagyd neki hogy csak terüljön. Azért csinálja, mert hagyod magad.
+1: Ez a hátránya annak, hogy manapság mi nők is dolgozunk. (Persze előnye és hátránya is van, nem állítom hogy csak hátránya.) A háztartás igazság szerint egész embert kívánna, nem egy fáradtan a munkából hazaesőt. Ilyenkor fordul elő ez... Akárki akármit mond, nem lehet egy egész napi munkát elvégezni pár óra alatt ugyanolyan hatékonysággal, főleg nem ha családi házról beszélünk.
Csináljátok együtt a házimunkát, mutasd meg neki, hogy kell, lehet hogy annyi a baj hogy nem ismeri a fogásait.
Másik, kevésbé szolidáris megoldás, hogy hagyod te is a francba, hátha észreveszi magát amikor kezd dőlni a retek a lakásból.
Enyém a lakás.
Barátnőm 27.
Megsértődött, amikor azt mondtam "kicsim én mosogatok, osszuk fel a dolgokat". Ő nem akarja felosztani. Így inkább nem csinál semmit. Néha azért csinál, de csak ha kedve van és kb. másfél-2 hetente. Akkor mindent megpróbál kiganajozni gyorstempóban. De a napi meló rámmarad: szemétkivitel, mosogatás, főzés, bevásárlás, vasalás, mosás, stb.
A kedvencem, hogy a fizetése 2x akkora mint az enyém, mégis én adok neki kölcsön minden hó végén mert kifogy a pénzből. Szóval beosztani se tudja a pénzt.
Kezdek aggódni, mert szép szóval nem tudom neki elmagyarázni. Ja és persze igények a csillagos égben, külföldi út, mert a barátnői is mennek...
egyébként egy édes lány, de olyan mintha ezek a mai lányok zavartak lennének fejben...
Mondom neked, hogy valahol a családban volt egy füst. Nálunk van pár ilyen rokon mert bennünk is van egy füstös vér... Na jó csak mondjuk háromnyolcad részt... Max. De ez elég ugyanehhez a mentalitáshoz, kivéve nálam mert én felismertem és teszek ellene. De dezsvírem az semmit, detto ugyanez mint a csajod.
Én mondtam. Ha eszed van otthagyod!
Döntsd el, hogy csak egy szolgája akarsz lenni a másiknak, vagy normálisk kapcsolatot akarsz! Ez neked a norma? Előbbi kommentemben nem mondtam, de, ha te ezt elfogadod, akkor nem látom értelmét panaszodnak. Amit főztél edd meg! Nem segítesz rendet tenni? Haverok? Hóvégén nincs a közös kasszában? Ez felőlem bármilyen bűbájos aranyos kinézetű lány lehet, engem nem tudna meggyőzni.
Szerintem kedves kérdező, rakd rendbe a dolgokat fejedben!
Hát, már beleszerettem 2 éve:D
Nincs mit tenni:D Ez ugyanis nem jött le a randizási fázisban, egy lány sem kezdi azzal, hogy "ja, mellesleg a házimunkát Te csinálod":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!