Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lusta ennyi nő, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lusta ennyi nő, miért büdös a házimunka? Mit tudok tenni hogy észheztérítsem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet azért aki. De valami félelmetesen lusta. Hazaér a munkából és csak elterül, pedig ugyanúgy 8 órát dolgozik mint bárki más. Hétvégén pedig a barátnőivel van vagy valami programot csinál így házimunkát az közel 100%-ban én viszem férfi létemre. De ha én nem csinálnám meg az egész lakás szétesne pár hét alatt.

Mosogatás, mosás, bevásárlás, főzés, a kávéspoharakat utána én szedem össze. Még a ruhásszekrényében is képtelen rendet tartani, ezért tőlem kér zoknikat xD

Az a baj a húgom is ilyen szétesett lista és rendetlen pedig Ő is 24, ez valami járvány a mai nőknél?

Ez a nulla házimunka, mindent a férfi csináljon?

2014. nov. 18. 14:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

nem vagyok hímsovoniszta,nőknek is adok tanácsokat,kicsit életképtelenebbek,ugyan,de kivételeket keresek mindenhol.Nem nőt vagy férfit.

egyébként mindenki betörhető,csak mások a módszerek.Aki érez az szenved is,ettől csodálatos.Legyen férfi nő mind1

2014. nov. 18. 15:53
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Tehát mivel a te barátnőd nem takarít, ezért éles logikával levontad a következtetés: minden nő lusta. Remek. Ha normálisan kérdezted volna, annyit válaszolnék: beszéld meg vele, hogy házimunka fele-fele alapon ha mindketten dolgoztok.
2014. nov. 18. 16:02
 33/38 anonim ***** válasza:

Igen, elég sok minden látszik már az első pillanattól kezdve. Nagyon sok mindenre lehet következtetni az ember gondolkodása alapján.

2014. nov. 18. 16:08
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

28 - as, ez azért egy tiszteletlen és ráadásul rendkívül tudatlan hozzászólás volt. Mind a férfiak, mind a nők között vannak olyan emberek, akiket tanítani, nevelni kell egy kicsit. Azért az, hogy embereket hasonlítasz kutyákhoz... Nem sok ész szorulhatott beléd és ugyanezt mondanám, ha ezt egy férfiról mondtad volna. Olyan is van, aki állat módjára él, de ők általában a munkával sem bajlódnak. A tisztelet alap és a kommented alapján Te magad is nevelésre szorulsz még, de erősen.

Arra még férfi létemre sem lennék büszke, hogy életemben nem csináltam házimunkát, mert van aki megcsinálja helyettem. Nem biztos hogy mindig lesz, ráadásul egy felnőtt ember életéhez nemtől függetlenül hozzátartozik. Ez legfőképp akkor érvényes, ha mindkét fél dolgozik, mert bizony akkor nem lehet a házimunkát csak az egyikre sózni. Te semmivel sem vagy jobb a kérdező párjánál, így nem is értem mit keresel itt.

2014. nov. 18. 16:20
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
embeeer, olvasod is amiket írsz??? "életképtelenebbek" meg "betörhető"???? és még hogy nem vagy hímsoviniszta?
2014. nov. 18. 16:30
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

tiszteletlen? az nem itt kezdődik,egész finom voltam.Nevelni kell,felelős vagyok az állatvilágért :) az emberekért.

kutyához hasonlítom,igen,hatalmas hasonlóságok vannak,te vagy egy buta ember ha ezt nem érted.Ugyanaz a rendszer.CSak más módszer,meg állítólag a kutya érez valamit.....vajon mit? ez mindig érdekelt.

én büszke vagyok rá,mert ha valamit nem akarok,elérem hogy ne kelljen,ha valamit akarok elérem hogy megszerezzem.Nem számít semmi.

erre büszke vagyok igen....:) te meg irigy.

2014. nov. 18. 16:41
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadtul nem irigy rád senki... :D
2014. nov. 18. 16:43
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

miért lennék hímsoviniszta? kérdezem megint,nem értem a vergődésed komolyan,próbálom de nem megy,nem vagyok az mit nem értesz ezen?

nálad ez ilyen beidegződés? sokan nyomtak el életedben igaz? és mindenben ezt látod,nagyon rossz lehet neked,és ha rám nem irigyek,akkor rád vajon mik lehetnek? elnyomás! nehezedő súly az ember lelkén.

2014. nov. 18. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!