Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lusta ennyi nő, miért büdös a házimunka? Mit tudok tenni hogy észheztérítsem a barátnőmet?
Szeretem a barátnőmet azért aki. De valami félelmetesen lusta. Hazaér a munkából és csak elterül, pedig ugyanúgy 8 órát dolgozik mint bárki más. Hétvégén pedig a barátnőivel van vagy valami programot csinál így házimunkát az közel 100%-ban én viszem férfi létemre. De ha én nem csinálnám meg az egész lakás szétesne pár hét alatt.
Mosogatás, mosás, bevásárlás, főzés, a kávéspoharakat utána én szedem össze. Még a ruhásszekrényében is képtelen rendet tartani, ezért tőlem kér zoknikat xD
Az a baj a húgom is ilyen szétesett lista és rendetlen pedig Ő is 24, ez valami járvány a mai nőknél?
Ez a nulla házimunka, mindent a férfi csináljon?
Kérdező, az utolsó hozzászólásodból minden világos.
Ilyen csaj, szimplán csak nem tart szintje feletti férfinak, ezért úgy érzi, hogy nem kell törnie magát nálad, örülhetsz neki hogy a csajod, Te törd magad, hogy melletted maradjon.
Egyszerűbb csajok nálam is jobban akartak bizonyítani, mint szintem körüli csaj.
17 - es, maradj már ezzel a "füstös" szöveggel. Egyszer elmondtad és kész, nem kell ismételgetni. Egyébként nincs igazad. Vannak dolgok amik rájuk vallanak, de a lustaság egy általános emberi tulajdonság.
Kérdező, ez azért elég szomorú. Szerintem ő nem egy házias, anyatípusok közé tartozó nő. Ennyi. Neki olyan élet való valószínűleg, ahol utazik, szórakozik, dolgozik, saját bejárónő, de semmi kötelezettség. Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni.
Én se vagyok anyatípus, imádok szórakozni és utazgatni, de a tisztaság azért fontos... nem mondom, hogy amikor készülödök valahová, nincsenek szanaszét a ruháim, de ez melyik lánynál nincs így... akkor is amellett vagyok, h beszélj vele még egyszer!!!!
ps.: sztem a szintes dolog hülyeséééég
Jesszusom..Én már kidobtam volna saját magam,ha ilyen lennék.
Nem,nem minden nő ilyen.
Én meg nagyon takaritásmániás vagyok.Szeretem,ha minden precizen rendben van. Allergiás vagyok,ha szanaszét hagyja valaki a ruháját,vagy legalább a piszkos edényt nem teszi a mosogatóba,amit úgyis én mosogatnék el.
Valahogy értesd meg vele minél előbb,mert annál inkább látni fogja,hogy ezt mind-mind te fogod megcsinálni.
Vagy osztozzatok a házimunkán,ez igy nagyon nincs rendjén!
elképesztő a nők hozzá állása meg kell őket nevelni mint a kutyákat,és ez teljesen normális hozzá állás,kötelességeik vannak.
ha egy nőnek vagy embernek nincs haszna,tedd hasznossá.vagy verd szájba és majd igyekszik magától,és közben élvezd azt hogy te ki vagy,azt hogy mit érsz el,és mire vagy képes,élvezd!
házimunkát életemben nem végeztem :) mert megtehetem,és meg is fogom tenni.Mindig van valaki,a csinálja helyettem.Erre kell törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!