Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, hogy a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy a barátnőmet kevésbé zavarja a rendetlenség, mint engem?

Figyelt kérdés

Szóval én pl előbb nekiállok egy a földön fekvő kábelköteget rendberakni, ami között áll a mocsok meg a por, és azon lépkedünk mint mondjuk ő. És egyszerűen megalázónak érzem. Mert ne én foglalkozzak már ezzel.

Ha meg szólok neki nem nagyon csinálja meg, inkább keres valami kitérő kötekedő választ, hogy én meg mit hagytam szét 5 perce ami zavaró volt.

Szóval nem tudom.

Összeköltöztünk, mert így olcsóbb mint az albérlet, de úgy érzem nagyon ráfizetek másképp, hogy egy ilyen igénytelen nővel vagyok együtt.

Hozzá kell tenni, hogy kicsit átrendezzük a lakást, ezért nagy a felfordulás, falak lettek kiverve, burkolat lesz cserélve, a konyha is átépül, de szernitem pont ezek miatt a körülmények miatt kellene gyakrabban takarítania.

2014. nov. 26. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es senki, mert a nő nem szolga, a férfi meg nem végez női munkát. Inkább szívják a port meg kergetik a porcicákat.

Egyébként meg tényleg szerintem is talán úgy a normális, hogy az csinálja aki előbb odaér. Nálunk is így van vagy esetleg ha fáradt valaki de zavarja a dolog, akkor megkéri a másikat, hogy nem csinálná-e meg. A másik szívességből megcsinálja mert szereti a párját és legközelebb majd nem ő fogja vagy cserébe kap valamit, stb... meg lehet ezt oldani emberi keretek között szerintem. Az a gáz szerintem ha mindig egy ember csinálja.

Na jó, mondjuk én pl. függönyt egyedül nem tudok kicserélni és nem is akarok mert agybajt kapok tőle de ha kell, segítek.

2014. nov. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!