Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves srác tetszik. (16 éves vagyok) lefeküdjek vel? Bővebben lent
behalok rajtatok tizenévesek komolyan, pedig igazán nem vagyok sokkal idősebb. de valaki tetszik nektek és máris jön a kérdés, hogy lefeküdjetek-e vele. normális esetben a szex érzelmi alapú. az hogy tetszik még nem érzelem.
dehogy válaszoljak is a kérdésedre, dehogy akar tőled bármit. jól megdugna aztán kész. pontosan erre kellesz, semmi egyébre. Kétlem hogy 16 évesen tudnál olyat nyújtani egy 24 évesnek amire szüksége lehet
szia:)
Én 16 voltam a pasi 26 és igencsak komolyan gondolkoztam azon h lefekszem vele...végülis nem tettem meg és így utólag nagyon büszke vagyok magamra és örülök :) (szűz voltam/vagyok:) sztem te is megbánnád...várj még ezzel jön majd az igazi ;)
még nem is jártok, és már baszni akarsz vele?×DDDD
elég nagy a fantáziád. majd pont veled fog baszni, ugy h még a nevedet se tudja. hidd el van jobb dolga, is hogy menjen érted suliba.
LOL ×DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!