Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 24 éves srác tetszik. (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 24 éves srác tetszik. (16 éves vagyok) lefeküdjek vel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
már voltak jelek, hogy akar tölem valamit, de nem tudom, hogy csak az érdekli, milyen vagyok az ágyban, vagy esetleg komolyabb érzelmeket is táplál irántam, csak fél hogy mások mit gondolnak majd. Ha lefeküdnék vele, az megváltoztatna valamit, vagy ugyanugy csak haverok maradnánk, mint elötte? Szerintetek ha adódna rá lehetőség megtegyem?
2010. jan. 30. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A srác csak baszni akar, azt elmondja a haverjainak h milyen könnyen megkapott és akk a többiek is próbálkozni fognak, azt majd azt veszed észre h fél falu/város átment rajtad.
2010. jan. 30. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

behalok rajtatok tizenévesek komolyan, pedig igazán nem vagyok sokkal idősebb. de valaki tetszik nektek és máris jön a kérdés, hogy lefeküdjetek-e vele. normális esetben a szex érzelmi alapú. az hogy tetszik még nem érzelem.

dehogy válaszoljak is a kérdésedre, dehogy akar tőled bármit. jól megdugna aztán kész. pontosan erre kellesz, semmi egyébre. Kétlem hogy 16 évesen tudnál olyat nyújtani egy 24 évesnek amire szüksége lehet

2010. jan. 30. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szia:)

Én 16 voltam a pasi 26 és igencsak komolyan gondolkoztam azon h lefekszem vele...végülis nem tettem meg és így utólag nagyon büszke vagyok magamra és örülök :) (szűz voltam/vagyok:) sztem te is megbánnád...várj még ezzel jön majd az igazi ;)

2010. jan. 30. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

még nem is jártok, és már baszni akarsz vele?×DDDD

elég nagy a fantáziád. majd pont veled fog baszni, ugy h még a nevedet se tudja. hidd el van jobb dolga, is hogy menjen érted suliba.

LOL ×DDD

2010. jan. 30. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
nem kéne.de te tudod.
2010. jan. 30. 21:45
 16/16 A kérdező kommentje:
haverok vagyunk! ezért kérdezem! és már rámmászott egyszer, csak benyitott valaki, szal abbahagytuk...
2010. márc. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!