Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 24 éves srác tetszik. (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 24 éves srác tetszik. (16 éves vagyok) lefeküdjek vel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
már voltak jelek, hogy akar tölem valamit, de nem tudom, hogy csak az érdekli, milyen vagyok az ágyban, vagy esetleg komolyabb érzelmeket is táplál irántam, csak fél hogy mások mit gondolnak majd. Ha lefeküdnék vele, az megváltoztatna valamit, vagy ugyanugy csak haverok maradnánk, mint elötte? Szerintetek ha adódna rá lehetőség megtegyem?
2010. jan. 30. 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél naív! SZerinted egy 24 éves srác kihagyna egy ilyen lehetőséget? Én nem hagynám! De szerintem ez nem tesz jót Neked!

24/F

2010. jan. 30. 12:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd meg. Most te komolyan azt hiszed, ha lefekszel vele akkor rájön hogy te vagy élete szerelme? Fenét... Csak egy kis ribinek fog tartani akit könnyen megkapott! Ne légy hülye, legyen tartásod!!!
2010. jan. 30. 12:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy hasonló esetem..még szűz voltam, és nagyon vonzódtam egy sráchoz, és szerettem is. Arra gondoltam, hogy lefekszem vele, aztán hátha lesz belőle valami. Végül nem tettem meg...sztem Te se tedd meg. Ez a srác lukra játszik. Ne tegyél olyat, amit később nagyon nagyon megbánnál.
2010. jan. 30. 12:33
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Eddig három null... de még mindig nyerésre áll, igaz? :)))
2010. jan. 30. 12:34
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Naná, hogy feküdj le vele. Szerencsétlent megfosztanád attól az örömtől, hogy egy kis 16 éves csajt megdöngethet??? Milyen ember vagy te? :D:P
2010. jan. 30. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy skalppal több lennél neki, semmi egyéb.
2010. jan. 30. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
nee
2010. jan. 30. 12:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én is 16 vagyok a barátom 24.nekem mondta,hogy akit szeret és becsül (ergo engem) arra vár amennyit kell,viszont ha adódna egy olyan lehetőség,hogy egy hülye p1csa lenne a másik csaj biztos megdugná.persze nem mellettem.:))
2010. jan. 30. 12:54
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha azt mondjuk,hogy igen akkor lefekszel vele?És ha mi azt mondjuk,hogy nem,akkor nem teszed meg?Mindegy,hogy mi mit mondunk,úgy is azt csinálsz,amit akarsz!Ráadásul ha még bizonytalan is vagy...
2010. jan. 30. 13:00
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
ne tedd meg, még kislány vagy. különben is tök idős hozzád egy 24 éves
2010. jan. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!