Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hibás jobban? (nincs olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hibás jobban? (nincs olyan opció h egyformán)

Figyelt kérdés

Fiú és lány mindketten hibáztak valamiben, de teljesen más típusú dologban és nem tudják eldönteni ki hibás jobban.

Lány: hirtelen felindulásból történő szakítás után lefeküdt más fiúval(2-4 napra rá, a lány lakásán, aztán egy háztetőn illuminált és bedrogozott állapotban), eközben abban a tudatban tartotta a barátját, hogy ő nem találkozhat mással, és amikor a fiú gyanakodott a viszonyra, a lány tagadta és idiótának nézte a fiút. Mielőtt újra összejöttek, a lány egyidőben, az exén kívül még 2 pasival randizott, majd megszakította a viszonyt a pótlékokkal és hazudott a fiúnak a viszonyt illetően, a fiúnak kellett kinyomoznia, nem túl legális eszközöket felhasználva...

Fiú: a szakítás ideje alatt az egyik exével (B) (nem jártak, csak dugtak) dumálgatott telefonon és kibeszélték a lányt (A). Amikor újra összejött a fiú és a lány (A), akkor a fiú nem szakította meg a kapcsolatot a csajjal (B), folytatták a heti telefonbeszélgetéseket, amiről a fiú barátnője (A) nem tudott. A fiú sose hívta amúgy a lányt (B), mindig a lány (B) kereste őt, de a fiú nem ellenezte. Aztán egyszer csak a barátnő (A) megtudta, hogy mi zajlik a háttérben. Megkérte a fiút, hogy állítsa le a lányt (B), mert az biztos többet akar, de ezt a fiú tagadta, azt is tagadta, hogy a lány (B) elhívta volna egy találkozóra. Nagy huzavona után a lány (A) rávette a fiút, hogy offolja telefonon a csajt (B), a fiú viszont személyesen akart vele találkozni. A talin a csaj (B) meg akarta csókolni a fiút, amit a fiú nem hagyott, viszont azt mondta a lánynak (B), hogy ha kikerül a képből a barátnője (A), akkor lehet szó köztük többről.

Másik dolog a fiú részéről: azt hazudta az egész kapcsolat alatt, hogy van érettségije, amit 80-100%-ra teljesített. De, nincs, mert vette. A lány véletlenül tudta meg, amikor a hatóságok jöttek érte. A fiút csak nagy nehezen lehetett rávenni, hogy végül rendbe tegye az életét.

Most együtt vagyunk, ezen veszekszünk.

22 éves "pár"

Szerintetek ki hibás jobban?

2014. nov. 25. 04:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen az hogy nincs mit szépíteni csak a 8as úgy állította be a srácot mintha ez tök normális lenne tőle és a lányt emelte ki hogy ringyó...
2014. nov. 25. 07:27
 12/22 anonim ***** válasza:

"nincs olyan opció h egyformán"

egyik nagyobb gyökér mint a másik...megérdemlik egymást...ha ezek után rendbe rakják a kapcsolatot és boldogok lesznek együtt akkor grat nekik :D akkor szétválaszthatatlanok kb :D

2014. nov. 25. 08:05
 13/22 Bino ***** válasza:

Tipikus zsák a foltját szitu.

Szerintem a lány jobban hibás, mint a srác.

Nem mintha a srác egy angyalka lenne..

2014. nov. 25. 08:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Csak azért írják, hogy a lány jobban hibás, mert pasik szerint nekik mindent lehet (az nem megcsalás, ha szakítás alatt kefél vki mással. Nem szép dolog, és eshet szarul a másiknak, de attól még nem az.)

Szerintem egyik se különb a másiknál, nem értem, hogyan működhet így egy kapcsolat.

2014. nov. 25. 10:28
 15/22 A kérdező kommentje:

A drog az füves cigi volt.

És valóban, a srác nem feküdt le B-vel.

És a srác szakított a csajjal.

2014. nov. 25. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:
És igen,r ibanc vagyok.
2014. nov. 25. 16:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a lány a hibás össze-vissza kefélt ami nem is lenne baj de akkar a pasiját hagyja békén akivel ugye már szakított, a fiúnak pedig ugye volt érettségije amit ugyan megvett és erre nem igazán volt büszke
2014. dec. 28. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez nálatok szimpla hatalmi harc, ahol a másikat mind a két fél hulyére veszi. A szeretetnek nem sok koze van hozzá szerintem. Vagy fátylat borítotok rá, vagy hagyjátok az egészet.
2015. febr. 11. 23:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Szexeljetek 2-3 orat es utana probaljatok ilyen hulyesegeken veszekedni. Ha tudtok veszekedni valamin, akkor szexeljetek meg 2-3 orat. Probaljatok ki uj pozokat. Szerintem nincs ertelme ezeken veszekedni. Bocsassatok meg egymasnak. N
2015. febr. 12. 02:41
 20/22 anonim ***** válasza:
sztem írd meg inkább a csaj elérhetőségét nekem priviben, hátha én is szerencsés lehetek
2015. febr. 12. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!