Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan en vagyok a hibas mert nem birom a helyzetet?
Szerintem sem menjünk bele a kényelembe. Nem mindenkinek az az életcélja, hogy más gyerekét elviselje, meg hozzá alkalmazkodjon. Bár a gyakori tele van ilyen irgalmas szamaritánusokkal...
Kérdező, jól tetted, hogy szakítottál, én sem viselném el, hogy az ex kavarjon, meg más gyerekét se. Mindig egyedülállóval kezdj ezután.
Azzal nincsen baj, hogy szeretsz utazni, nyilván a párod is azt csinálná inkább, mint hogy az exkapcsolatban nem kívánt gyereket eltartsa. Viszont magának köszönheti, nem védekezett, lett egy gyerek, köteles gondoskodni róla. Te pedig ezt vagy elfogadod és viseled a nélkülözést, ami ebből fakad, vagy keresel magadnak valaki mást.
Az írásod vége úgy néz ki, mintha már szakítottál volna vele, ha ez így van, akkor már nincs min rágódni, le van zárva az ügy, ne zavarjon, hogy mit gondol rólad más, ha te nem érezted jól magad abban a kapcsolatban. Majd lesz neki más nője, akinek megfelel úgy, ahogy van.
Undorító vagy. És nem az alap gondolkodásod miatt, persze, hogy egy fiatal nő élni, utazni akar.
Sokkal inkább a helyzet miatt, amit te teremtettél magadnak és most más látja kárát.
Mit gondoltál, ő szabad ember lesz? Nem, gondoskodnia kell a gyerekéről, ezt előre is tudhattad volna.
Most meg ilyen gusztustalan módon beszélsz a helyzetről.
Nem vagy hibás, ha ezt nem bírod. De a te hibád volt, hogy összejöttél egy férfivel, akinek gyereke van.
Hát viseld el, hogy hívogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!