Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szakítok, az utcára kerülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítok, az utcára kerülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek a barátommal. Neki itt van lakása, de nem dolgozik, és nem is akar, csak munkanélkülin van. Volt munkánk, de már egyikünknek sincs. Én szeptember 31-ével végeztem a helyen, ahol voltam, október elsejével már rohantam is új munkát keresni, de eddig semmi. Nyelvtudásom van, csak szakmám nincs, és peches vagyok. De most nem ez a lényeg. Bármit elvállalok, de eddig minden helyen lehúztak csak, ilyen az élet.

A barátom eleinte aranyos volt, de most már kezdi kihasználni, hogy élősködöm rajta, és eltilt a barátaimtól, nem mehetek ki egyedül, sokat kiabál velem, stb. Tegnap a stressztől olyan rosszullét jött rám, hogy majdnem elvesztettem az eszméletem, ma sírógörcsöt kaptam egy fontos interjún. A barátom ma elmondott mindennek, pedig csak arra kértem, próbáljon ő is munkát keresni, vagy ha én végre kapok, segítsen be otthon. Persze neki egyik se tetszik.

Haza nem mehetek, nem tartom a kapcsolatom a családommal, nem érdemesek rá. A barátommal nem szakíthatok, mert az utcán találom magam. El kell tűrnöm mindent. Közben mint a hülye, keresek munkát, eredménytelenül.

A másik gond, hogy közben egy barátomról, aki nagyon messze él tőlem, kiderült, hogy érzelmei vannak irántam. Fejébe vette, hogy meg akar menteni a helyzetemből, mielőtt rámegy az egészségem. Régen én is vonzódtam hozzá, de az régen volt, valamint nem túl hétköznapi életvitelt folytat, nem az az ideális férjjelölt számomra.

Mit tennétek a helyemben?

21N

2014. nov. 24. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok nőt ismerek aki nem dolgozik. Mindegyik azt mondja mennyire szeretne. Visszagondolva az utóbbi években csak ilyen barátnőim voltak. Az összebútorozást egyikkel sem erőltettem. Addj fel egy hirdetést, hogy idősgondozást vagy takarítást vállalsz. Az időssel sokszor bentlakás is jár. Amennyiben van bármilyen baráttól ajánlatod, hogy befogadna rohanj oda és tedd oda magad az ágyban. Ilyen ajánlatok között nem fogsz tudni válogatni.
2014. nov. 25. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!