Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz majd még ilyen? Emiatt nem szakítok. (? )
Rövid ideje vagyunk együtt a párommal, de az utóbbi napokban valahogy nem vágyom a társaságára, nincs hangulatom hozzá..
Hónapokig küzdött értem, nem adta fel, ez nagyon szimpatikussá tette a szememben, megkedveltem, ő szerelmes is belém.
De én nem érzem, hogy szerelmes lennék..
Tartok tőle, hogy ha vége lesz, akkor más nem fog így "harcolni" már a mai világban..
Hülyíteni meg nem szeretném, nem vagyok olyan..
21 L
Érdekből, meg azért mert "ennyit harcolt" nem akarok CSAK emiatt együtt lenni vele.
Fogalmam sincs mit csináljak... :/
Igen, sajnos nagyon ritka az ilyen fiú.. :)
Nekem is van olyan, hogy nem vágyom annyira a társaságára, ez szerintem természetes dolog és mindenkinél előfordul.
Egyébként teljesen ugyanígy voltam én is a párommal. Fél évig harcolt értem, udvarolt mire összejöttünk. Hamar belém szeretett, aztán kb fél év járás után nekem is megjött a szerelem. Ma már 3 éve vagyunk együtt.
Nem feltétlen az az ideális amikor első látásra belezúgunk valakibe.
Ez nagyon szép! :)
Tudom, nem is vágyom arra, hogy 2 hét után szerelmes legyek, csak most nem tudom.. 2 hónap alatt nem szerettem bele.. félek, hogy csak az idejét pazarolja..
Megfogadom a tanácsod! :)
Igazad van egyébként! :D
Remélem én is olyan boldog és szerelmes leszek, mint te.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!