Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Többi lent részletesen.
Barátnőm szakított ma mert neki kevés volt a tali vagyis ezzel az indokkal, azt mondta ez egyikünknek se jó így (de csak januárba volt az, hogy két hétig nem tudtunk találkozni mert nem ért rá felvételi miatt múlt héten) most lett volna tali szombaton.
Állítása szerint nagyon szeret és mikor együtt voltunk mindig elsírta magát, hogy ő mennyire de mennyire szeret.
Csak egy dolgot nem értek, hogy mért nem tudott várni holnapig, hogy személyesen megbeszéljük vagy akkor valami szomorú jelet kirakni msn-re, hogy mégis azért rossz neki helyette az van milyen jó volt ma a délutánja meg minden engem meg lese szar ami nagyon rosszul esik, mert szerintem kiírhatott volna valamit rólam is, hogy sajnálja vagy nem tudom.
Mivel én nagyon szerettem és totál belé estem ezért nagyon rossz ezért kérek tanácsokat.
Mit javasoltok?
14F 14L
És ha lehet normális válaszokat:)Köszönöm.
Csak valami kifogás kellett a csajszinak és nem tudott jobbat kitalálni :s
Sztem csak hülyített az egésszel.Meg egyébként is,milyen dolog az,hogy msn-en szakít?:S:S:S
Szánalmas...
Keress olyat,aki meg is érdemel téged
"Állítása szerint nagyon szeret és mikor együtt voltunk mindig elsírta magát, hogy ő mennyire de mennyire szeret."
"Barátnőm szakított ma..."
Ez olyan mint ha azt mondanám: Szeretem a sóskát. De közben kiöntöm a wc-be.
Ha valaki igazán szerelmes, az nem fog azért szakítani mert keveset találkoztok. Szerintem csak le akart rázni.
Lépj tovább!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!