Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ennyire anyagiasak? Miért nem lehet megérteni mikor nincs miből?
Sziasztok!
27 éves srác vagyok, sajnos jelenleg minimálbéren élek (Van diplomám, de azzal nem találtam munkát, a segédmunka nekem meg nem piszkos)
1 éve vagyunk együtt barátnőmmel, de egyre több vita tárgya az anyagi helyzet. Ő kicsit többet keres, de komoly hiszti van akkor, ha pl elmegyünk valahova, de én már neki nem tudom fizetni... Hóvégén általában (Múlt hónapban is kölcsön kellett kérnem, hogy kaját tudjak venni magamnak)
Még nem élünk együt amúgy.
Lányok ezt miért nem lehet megérteni? Már azzal is megvádolt, hogy biztos van pénzem, de én csak vele garasoskodok... Sőt meg is kaptam, hogy én nem is akarok igazából dolgozni. (Aha, akkor most nem nyomnám 3 műszakban...)
Szeretném megmenteni a kapcsolatunkat, mert nagyon szeretem. Ő az első komoly kapcsolatom! Ti mit tennétek?
PS.: folyamatosan keresek jobban fizető melót, folyamatosan adom be a CV-ket, keresek meg cégeket.
Sajnos ahogy már irták egy férfire a nő fel akar nézni,és olyanokat tartja férfinak aki fentebb van nála,ez megmutatkozik az anyagi helyzetében is,hogy mennyire versenyképes a piacon mennyire sikeres,mennyire kelendő.
Ez ösztön a nőknek egy olyan férfi kell aki férfi,aki sikeres,van pénze,stilusa,tud élni,tudja mi kell a nőknek,tud velük bánni.
Egy szóval igen nem fogják megérteni mert te vagy a férfi,neked kell megoldanod, ,,neked kell a mamutot megölni",nem nekik.
Úgyhogy vagy csinálj egy normális szakmát vagy diplomát,vagy menj külföldre vagy legyen céged,tök mindegy de beláthatod ez nem lesz jó,más lányoknak sem.
Ösztön szintű dolog ez.
Először azt akartam írni, hogy engem nem zavarna, ha a barátom 80-at keresne, én meg 150-et.. De azután rájöttem, hogy a barátom pénztelensége rányomná a bélyeget a szabadidős tevékenységeinkre.
Mert míg én megengedhetném magamnak, hogy elmenjünk paintballozni úgy hogy mindkettőnknek én fizetem. Nekem nem okozna gondot, de a pasinak igen.
Nem én értékelném őt alá, hanem ő saját magát. És ő nem akarna kimozdulni. És végül ő húzná le annyira a kapcsolatot, hogy élhetetlen lenne, amiből én lépnék ki. És én lennék a pénzéhesluvnya, akinek nem kell a csóró pasi.
+ Valamiért itthon még mindig az a trend, hogy a férfiak több fizetést kapnak, ugyanazért a munkáért, mint a nők.
És igazából minden kislány arról álmodik, hogy gazdag férje lesz, és szép nagy házban fog lakni. Mivel minden mese ezt közli a gyerekkel. Ez a helyes!
Mindevvel ellentétben, viszont ha megtalálom azt a pasit akitől eláll a szavam. Pont olyan aki illik hozzám. Aki ügyes az otthoni munkálatokban, nem rest akármit megszerelni, vagy legalább megpróbálni. Akiben látom azt az egyenességet, alázatot, tapasztalatot és szeretet, hogy azt mondom rá, ő lehetne a gyerekeim apja. Annak nem számít, hogy éppen mi a munkája.
Azért a kapcsolatért úgy tepernék, mintha fordított lenne a rendszer.
81 marad neked az álmodozás.....alázat,azok vagytok ti,jól mondod.Remélem valaki megtanít téged is mennyire az vagy...mert mosolyogtam ezen az önreklám mögé bujtatott sok fa**szságon amit leírtál.
nem normális hogy gazdag férjről álmodozik valaki,mert azt akarja hogy el legyen tartva,pedig
a pénznek egy célja van KIHASZNÁLNI VELE MÁSOKAT,uralkodásra van kitalálva.Egy rib**ancot nem eltartani hanem még mélyebbre kell döngölni a pénz segítségével.Olyat dolgokat megtenni,amiket máshogy nem.
aki leél másokat, akár nő akár férfi az jól teszi :) viszont ebbe érzelmeket bele keverni,már emberi kosz.
Hát a mondandódban egy épkézláb érvelés nem volt.
Ellenben kijavítanám önmagam, hogy a gyengébb képességűek is értelmezni tudják.
Nem szerintem helyes ez az életkép. Hanem.....
Az összes Disney műben mi a felállás? A szegény lány beleszeret a gazdag hercegbe, vagy a gazdag hercegnő beleszeret az úgy szint gazdag hercegbe. Ennyi.
A mesék már gyerekkorban azt sugallják, hogy az a helyes, és akkor lesz jó vége egy történetnek, ha a nagy szerelem egy olyan mellett talál meg, aki gazdag és még jól is néz ki.
miféle érvelésről beszélsz? én itt igazságot, élet szemléletet tanítok nem érvelek,legfőképp neked nem...el vagy tévedve :)
ha annyi eszed van hogy egy k-r*va mesén nevelkedtél,akkor ezen csak röhögni tudok,női agy ugye,és nem disney tehet erről,hanem a magadfajta,alsóbbrendű lények akik elhisznek mindent,és befolyásolhatóak...:)
egyébként meg igen befolyásolják az embereket,a gyengéket,az olyat mint te.
öngyilkosságra való buzdítás kellene,a mesékbe is,hogy a sok nyomorult aki ezen nevelkedik és elhiszi legalább.eret vágjon magán vagy látványosan egy hasast dobna egy 10 emeleti ablakból,(ilyet volt szerencsém többet is látni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!