Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít valaki megérteni ezt a gondolkodásmódot? Fiúról van szó.
6 évig jártunk, aztán elhagyott,mert szabad akart lenni, közben szerelmes volt hetente másba. 1 hónapig nem beszéltünk, majd felkeresett,hogy mizujs velem, hiányzok neki stb. Aztán találkoztunk, szexeltünk(tudom,hülyeség volt, de én azóta is szeretem) és úgy éreztem,hogy még mindig érez valamit irántam..Mesélte,hogy randizott, de nem ment, mert rám gondolt és úgy érezte,hogy megcsal engem.
Aztán másnap is találkoztunk, mondta,hogy szeret csak azért nem fog velem járni megint,mert az én barátaim,anyámék utálják őt..
Találkoztunk pár napra rá megint, és kérdeztem,hogy mit érez. Elvileg van egy csaj, akit szeret(amikor ezt mondta,akkor nem tűnt őszintének,ismerem ennyire), de annak van pasija, egyébként járna vele.
Rákérdeztem,hogy akkor miért mondta,hogy engem szeret? Erre azt felelte,hogy hazudott.
Szerintetek csak talonban tart engem?
Te egy olyan csaj vagy, aki már villantott neki puncit,
innentől akármikor visszajár pár szép szóval.. Nos, vé-
leményed szerint akkor mi is a helyzet?
Én is erre gondoltam, de túl hülye vagyok beismerni magamnak, reménykedtem,hogy talán még mindig szeret..
Úgy láttam rajta, tényleg ismerem már ennyire, ahogy nézett..
De ezek szerint csak belelátom.
"Elvileg akivel randizott az teljesen odavan érte."
ez mit is jelent?
Az a sok lány aki hetente változott, mind odavolt érte, - mármint ő ezt mondja?
Amúgy hagyd a fenébe, link egy senki.
Nem jó, ha egy párkapcsolatba bárki is beleszól, de azért most elgondolkodtatónak tarom, hogy nem csak a családod, de a barátaid is utálják.
Férfiként mondom, hogy minél hamarabb szabadulj meg a manusztól. Sok szenvedéstől megmented magad.
Mint ahogy írták is előttem ha szeretne nem viselkedne így és nem érdekelné, hogy milyen a családod (nem őket kell szeretnie(és viszont) hanem téged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!