Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segít megérteni a női logikát, mert ezt még nőként sem értem?
A lányok/nők 80%-a inkább ül a langyos fosban, ha az biztos, mint a bizonytalan jóban.
Jobban félnek a magánytól, mint a haláltól, ezért bármi áron megpróbálják minimalizálni az esélyét annak, hogy egyedül maradjanak. Inkább maradnak évtizedekig egy elhanyagolt alkesszel, aki esténként felpofozza őket, minthogy váltsanak egy rendesnek tűnő hapsira, aki esetleg fél év múlva ejtheti őket...
Bizony, #3-as kolléga nagyon jól beszél. Ezért nem találok egyetlen egyedülálló, értelmes nőt sem, mert mindegyik kapcsolatban van, teljesen mindegy, milyen az a kapcsolat, a lényeg, hogy fosnak egyedülállóak lenni, mert az a nők között olyan ciki.
Én már belefáradtam az egészbe, dögöljön meg az összes nő egy nyomorult alkoholista, tiszteletlen рöcs mellett, mert az egy biztos pont az életükben.
#5! Ha megnyugtat, a férfiak is pont ezt csinálják.. Nem női szokás, hanem emberi.
Kérdező, add kölcsön a barátnődnek a "Nőt", 10-ből 9 legjobb barátnő ezt ajánlja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!