Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bánnom kéne?
Figyelt kérdés
A barátommal ismerkedtünk 2 hónapig aztán találkoztunk és Balcsin egy hétig eggyütt nyaraltunk és a 3. Este éjfélkor kimentünk a stégre lefeküdtünk nézni a csillagokat az egész ég csillagos volt a víz hullámzott pont telihold volt bekapcsoltuk a közös zenénket a lábunkat a vízbe lógattuk én azt mondtam hogy nem merlek megcsókolni erre felálltunk közel hajolt megcsókolt és felemelt az ölébe de szakítottunk és kiderült hogy előtte csúnyán kihasznál és csak kellék voltam neki szerintetek az korrekt ha ezt nem számítom 1. Csóknak hane majd csak olyan csókot ami olyannak történk akivel szeretjük egymást?2014. nov. 22. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!