Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 1 éves kapcsolatnak hol kéne tartania?
Ez a kapcsolat minőségétől, és a benne lévő felektől függ. (meg némileg a kortól). Mi javában jegyesek voltunk addigra, és együtt éltünk. Az esküvőnket terveztük fél évvel későbbre.(az évforduló előtt kb 2 héttel költöztünk össze:)
pl két 16 éves is lehet kapcsolatban egy éve, ők nyilván nem élnek együtt, hanem csak járogatnak, randiznak.
nekem most 1 éves a testvérem nagyon verekedős és ha a házimat szeretném csinálni nem engedi sivítozik húzza a hajamat... stb. stb. ő már egyedülis szokott enni néha néha szol hogy o-o pisilnie kakilnia kell, és még azért is szól ha kaki van a pelusban néha szipogással jelzi.
Az alap szavakat mit például anya apa baba papa mama
már mondja az én nevem Lilien és ezt már próbálgatja ,mondani eddig mindig úgy sikerült neki hogy jiji na nagyjából ennyi lenne ami most így eszembe jutott róla.
Remélem ezzel segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!