Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
Típikus menő gazdag fiúval járt akibe halálosan szerelmes volt vagy nem? És tis arra gondoltok, hogy csak a lány nem volt bekötve? Legalábbis manapság alap a biztonsági öv, meg ráadásul száguldásnál csak gondolkozik az ember, kivéve ha olyat csinált a lány. Ti mit gondoltok? Én nem tudom mit mondjak erre, mert nem örülök az ilyen eseteknek, de az emberi ostobaság is fáj néha, főleg ha ilyen gyökereknek adnak jogsit. Én tuti felképeltem volna a helyszínen, hogy észhez térjen a sokktól.
Ehhez továbbra sem kell firtatni senkinek az életkörülményeit. PErsze, előítéletek..fiatal gazdag srác sportkocsival, biztos menő akart lenni ezért gyorsan hajtott. Gyönyörű lány, aki tuti csak a pénzéért volt vele..
Szerintem csak egy fiatal pár, akik siettek valahova. A srác tapasztalatlan volt, rosszul mérte fel a helyzetet és nem sikerült az előzés.
Az első sokkban meg persze, hogy őzre hivatkozott. Szerintem ez egy természetes emberi reakció. Majd a bíróság megoldja.
Rengeteg ilyen sikertelen előzésből adódó baleset van..felesleges beszélni magukról a személyekről.
Egyébként pedig elhunytról jót vagy semmit, ezért is sértett a feltételezés. Na meg amúgy sem értem, hogy mi köze a balesetnek ahhoz, hogy a csaj mennyire volt szerelmes a srácba.
Na mindegy, részemről elmondtam mindent.
"siettek valahova"
Ha siettek volna akkor írta volna a cikk, de nem, mert időben oda értek volna. Elmondtad a véleményed és nekem is megvan. Még mindig egy életbe került.
Csak még ennyit tennék hozzá: "Amikor a rendőrök a helyszínre értek, az égő autó körül járkált"
A barátnője kirepült és nem benne ült. Szerintem ez sokmindent elmond önmagában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!