Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
Típikus menő gazdag fiúval járt akibe halálosan szerelmes volt vagy nem? És tis arra gondoltok, hogy csak a lány nem volt bekötve? Legalábbis manapság alap a biztonsági öv, meg ráadásul száguldásnál csak gondolkozik az ember, kivéve ha olyat csinált a lány. Ti mit gondoltok? Én nem tudom mit mondjak erre, mert nem örülök az ilyen eseteknek, de az emberi ostobaság is fáj néha, főleg ha ilyen gyökereknek adnak jogsit. Én tuti felképeltem volna a helyszínen, hogy észhez térjen a sokktól.
Jesszus, mégis mi lenne?!
Egy tragikus, megrázó baleset. Ennyi. Komolyan azon filózol, hogy vajon a csaj a pénze miatt volt-e vele, és hogy épp cumizta-e a srácot?
Idióta..
Szóval nem, nem ez az első gondolatom..sőt, egyáltalán eszembe sem jut, sokkal inkább sajnálom a családjukat, barátaikat a veszteségük miatt.
Te meg egy elcseszett nyomorék vagy, hogy még ilyenkor is, ilyen helyzetben is undorító módon erre gondolsz. Mert a csaj biztos felszínes, ribi volt.
Hányok tőled.
megnéztem volna a hullát,biztos az is szép volt,ekkora csapódás után.
egyébként mi legyen,lehetett volna durvább baleset ez így elég szerény,még agyvelő sincs unalmas sza*r.
Valóban..igazad van. De az undorító,hogy valakinek egy szörnyű baleset hallatán a személyek társadalmi, anyagi helyzetét említve egy ilyen dolog jut eszébe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!