Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sértő lenne ha ezt mondom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő lenne ha ezt mondom? Fiúk, számotokra az lenne? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyok együtt a barátommal.Ő a második komoly kapcsolatom, előtte volt egy két éves.

A mostani sokkal érettebb,férfiasabb, igaz 23 éves is, nagyon megszerettem és ahogy látom ő is engem.

Nagyon sokat mondogatja,hogy mennyire szeret engem, és hogy sose gondolta volna,hogy ilyen lányt fog kapni.Amit nem nagyon értek,hisz nincs bennem semmi extra sőt,néha azt gondolom,hogy unalmas lehetek.Hisz nem vagyok a nagy társaság középpontja, nincs sok barátom,nem vagyok egy nagy szószátyár.Viszont van pár jó barátom velük tudok igazán magam lenni.A páromnál is el kellett telnie pár hétnek,amíg ki tudtam bontakozni előtte,de mostmár minden jó, teljesen nyílt vagyok előtte és jól szórakozunk mindig.Azt mondja,az tetszett meg bennem először,hogy látta,hogy nem vagyok 'olyan mint a többi lány'(?)Kedvesnek és rendesnek tűntem, és külön jó,hogy nem vagyok féltékeny hogy több régi jó lány barátja van. Ezzel úgy vagyok,hogy féltékenynek lenni fölösleges,hisz ha szeret akkor marad,másképp nem lenne velem,hanem velük.Utálok hisztizni, ha valami van akkor őszintén elmondom neki, nem szoktam sértődékeny lenni. Az előző kapcsolatomban tapasztaltam,hogy ezek a dolgok teljesen megmérgezik és rontják a kapcsolatot,így megfogadtam,hogy biztos nem leszek ilyen többet. Szeretek bolond dolgokat kipróbálni(ez nem cigit és italt jelent,egyiket sem szoktam)de úgy vagyok vele,hogy a jó dolgokat igen is ki kell használni és a barátomnak akarok mindent megadni és vele átélni ezeket,ágyban is bevállalós vagyok,bármikor alapon, szeretnék vele utazgatni,mindenhova kirándulni stb.

Nagyon szeretem a párom,és úgy érzem ő az akivel letudnám élni az életem, viszont nagyon sokszor előre is gondolok.Pl hogy a rózsaszín köd úgyis elmúlik,és mi lesz aztán...

Ő is nagyon szeret engem, és volt egy ilyen kijelentése,hogy örökre velem akar maradni és velem megöregedni,mert annyira tökéletes vagyok számára.Én meg nem mondtam rá semmit és tereltem a témát, mert arra gondoltam,hogy az ilyen kijelentés általában úgy sem igaz...hisz az első barátom is folyton azt hajtogatta,hogy így örökre,úgy örökre,aztán az lett a vége,hogy elhagy,mert hogy ő élni szeretne még és több mindent kipróbálni.

Ebből adódóan néha azt gondolom,hogy ennek is ez lesz a vége, majd más fog kelleni neki és lőttek az egésznek.

Ezért,ha még ilyet fog mondani, megmondom,hogy az ilyen kijelentéseket nem nagyon tudom komolyan venni, mert már nem egyszer mondták nekem,hogy örökre szeretni fognak és ők már nincsenek sehol....

Szerintetek ezzel megsérteném? Mit gondoltok? Vagy lehet,hogy ő komoly szándékkal mondja,hisz mégiscsak érettebb már? Én 18 l vagyok

2014. nov. 13. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy megfagyna a levegő.
2014. nov. 13. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, az első az lenne, hogy attól félsz, hogy vége lesz egyszer, mert a másiknak is vége lett egyszer csak?

Ez nem valami okos, bár teljesen emberi.

Bízz a barátodban, és magadban hogy képes vagy megtartani.

Amúgy a szerelem mint olyan, elég múlandó dolog. Állítólag idővel szeretetté és megbecsüléssé alakul.

2014. nov. 13. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a barátomnak mindig mondom, hogy örökké, és úgy is gondolom. Akkor úgy érzem, és ha azt mondaná, hogy ő nem, baromi rosszul esne.
2014. nov. 13. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen,talán attól tartok,hogy közbejön valami és ennek is vége lesz, és megint csak üres ígéretek lesznek ezek az "örökké veled"kijelentések.Nagyon szeretném ezt persze, de talán az előző kapcsolatomból kifolyólag gondolok ilyenekre...

2014. nov. 13. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
ha azt akarod, hogy hamar vége legyen, akkor csak mondj neki ilyen hülyeséget ... hidd el, komolyan gondolja ... most még
2014. nov. 13. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!