Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan ember itt, akinek nagyon-nagyon régóta nincs senkije?
nekem 5 éve,sőt szinte úgyis mondhatjuk még nem volt kapcsolatom és itt vagyok 22 éves!!!!!!!! :(
lassan úgy érzem behülyülök,úgy vágyom rá,de egyszerűen nem tudok elfogadni senkit,nem tud senki megfogni!:(illetve nem jön soha össze vmi miatt,ha még bejön az illető..)hogy lehet vki ilyen lúzer? pedig aztán akadna mind a tíz újjamra...de mégse!szóval egyedül vagyok ezzel a problémával?kíváncsi vagyok...
Én meg 17 éves vagyok és nem volt még senkim. Lúzer vagyok mi?
17/f
nekem 3 éve nincs senkim :D pedig énis találhatnék.sokáig 1xerűen nem tetszett senki,de tényleg.aztán vki szép lassan magába bolondított...de úgy döntött,h csak szexet akar. hát ennyit erről :D
19/L
Nekem sincs senkim, igazán soha nem is volt, de ha a nemigazánt is számítjuk, akkor nekem is 5, sőt lassan 6 éve nincs senkim. Én lassan 23-leszek. Én szeretném, csak engem nem szeretne senki, lassan kezdem feladni a reményt is, az utóbbi időben már nem is nagyon próbálkozok, mert egyszerűen lelkileg belefáradtam az állandó elutasításba, abba hogy mindig meg kell hallgatnom, hogy mi milyen jó barátok lehetnénk, vagy már most milyen jó a barátságunk, és hogy ezt nem tenné kockára/ ennél többet nem tud elképzelni, de nem az én hibám, mert én aranyos/kedves/okos stb. vagyok, csakhát ő nem úgy érez blabla. Egyszerűen belefáradtam ebbe, nincs erőm ezt még egyszer végighallgatni, nincs kedvem közben mosolyogni, hogy ne lássa rajtam, hogy ez mennyire bánt, nincs erőm még egyszer végignézni, ahogy rá két héttel már valami adonisszal nyalják-falják egymást, és nincs erőm ahhoz is, hogy még az említett adonisszal is jópofiznom kelljen.
Nem tudom, mi bennem a hiba, mert azok szerint, akik visszautasítanak semmi, csak pont nekik nem jövök be, de valahogy mindenki így van vele, de mindegyik meg van róla győződve, hogy majd kapkodnak utánam a nők, mert én milyen jó pasi vagyok, csakhát ő nekik pont nem, és nagyon sajnálják. Ebből egyszerűen elegem lett, nem tudom mi lesz, lesz-e egyáltalán valami, de kezd egyre kevésbé érdekelni a dolog. Én mindent megpróbáltam, valószínűleg egy genetikai selejt vagyok(nincsen semmilyen rendellenességem, az allergiát leszámítva teljesen egészséges vagyok, csak gondolom a csajok tudatalattijába valahogy ez jön le), és evolúciós szempontból jobb, ha nem születik gyerekem, és nem adom tovább ezt a génkészletet. Remélem azért neked összejön valami kedves kérdező, sok sikert hozzá!
a magányt is meglehet szokni
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!