Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnátok a barátotokra ha az lenne a kifogása hogy fáradt, meg nem nagyon beszéltek?!
és megint én:P
hát jah 2 hónap után már illene :P haverokrol annyit:
ez a haverok le vannak .. va love :P eddig 1x jött össze :P 2-2,5 év:P [bocs nem m1 honnan számolom h "összejöttünk:P"] hülye az a pasi aki inkább haverokkal lóg mint a csajával,nőjével,élő guminőjévelXD, netántán : szerelmével:P
[bocs nem lehetett kihagynixD]
üdv kurtzyx
Értem,igazad van.Akkor úgy tűnik,csak én vagyok ilyen élettelen,kedvtelen,és nyűgös típus,ha fáradt vagyok! :D
És bocsánat a "letámadásért" :)
Szia!
Mi a párommal 90 kmre launk egymástól, mégis minden hétvégén felmegyek hozzá, mivel ő még hétvégén is dolgozik. Én hétköznap dolgozom, és fáradt is vagyok, de legfeljebb alszom a buszon, ráadásul a szexhez mindig van kedvem! 1 évvel ezelőtt (még amikor nem dolgozott sűrűn, mint most) pedig ő járt le hozzám autóval, este, munka után, fáradtan. + aznap este még el is intézett.
:-D Szóval ennyit erről. Ha vki akar vkit, és szeret, akkor bármit megtesz, hogy vele lehessen.
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!