Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorisággal gondoltok az ex-barátotokra? Ez mennyire normális?
Két éve szakítottam az első pasimmal, akivel 10 hónapig jártunk, és közös megegyezés alapján váltunk el. Ő csókolt meg először, és vele volt az első intim kapcsolatom is. A szakításunk után ő is és én is hamar új párra leltünk, mindketten azóta is ugyanabban a kapcsolatban vagyunk.
A sok eltelt idő ellenére még mindig nagyon sokszor, szinte napi rendszerességgel eszembe jut, bár nagyon ritkán hallok róla (néha egy rövid msnezés). Még mindig látom az okokat, amiért szakítottunk és nem is akarnék újra összejönni vele, jó a mostani párommal, mégsem tudom megállni, hogy ránézzek iwiwen, gondoljak rá. Szerintetek ez normális?
ez van velem is,8 honapja szakitottunk a baratnommel,de minden nap gondolok ra,o szuz volt,de ez van,megegyszer nem kellene nekem mar,hiaba szeretem meg mindig,nem tudom elfelejteni de lehet nem is akarom.22/F
clyde
=( szegény. én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Volt egy srác nagyon szerelemes lettem belé... de engem elhagyott... :S
azóta nekem is van egy komoly kapcsolatom. de előfordul, ha a mostani barátom megölel, akkor rá gondolok.
nem tudom, szerintem normális. ő volt neked az első... és őt sosem fogod elfelejteni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!